Journal adventski kalendar: Borboleta narukvica, ogrlica i Isabel Marant hoodica
Journal adventski kalendar: Borboleta narukvica, ogrlica i Isabel Marant hoodica

Journal adventski kalendar: Borboleta
narukvica, ogrlica i Isabel Marant hoodica

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Borboleta

U današnjem Journal adventskom kalendaru darujemo vas s Borboleta ogrlicom i narukvicom iz Lueur kolekcije, koja u prijevodu s francuskog znaci svjetlost. Borboleta Lueur, kao i sav Borboleta nakit, izrađen je od srebra s 18kt pozlatom od rozog zlata, a kod ove kolekcije je posebno upravo to što je svaki poludragi kamenčić ručno umetan u ‘fasung’ leptira. Uz Borboleta narukvicu i ogrlicu možete osvojti i bezvremensku hoodicu Isabel Marant iz Nicolas Concept Store-a , najpoznatijeg francuskog street style brenda, čije odjevne komade obožavaju sve svjetske, a i domaće žene sa stilom.

Journal x Borboleta adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s Borboleta narukvicom i ogrlicom te Isabel Marant hoodicom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @borboleta_joaillerie Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

 

Dobitnica giveawaya je @nevanevia – čestitke!

 

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 19. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori