Boho vjenčanje iz snova s neočekivanim twistom
Boho vjenčanje iz snova s neočekivanim twistom

Boho vjenčanje iz snova s
neočekivanim twistom

Kao jedan od najposebnijih dana u našim životima ističe se dan vjenčanja. Svjedoci smo kako se trendovi u svijetu vjenčanja mijenjaju iz godine u godinu, iz sezone u sezonu, no jedan detalj uvijek ostaje isti – svaka mladenka želi se osjećati i izgledati fantastično. Možemo reći kako mnoge od nas od malena sanjaju o savršenoj vjenčanici i danu vjenčanja iz snova. No, vjenčanje iz snova u većini slučajeva nije moguće bez izvrsnog wedding planera. Odnosno, kako bi svaka mladenka u fokus mogla staviti sve detalje koji su ključni za poseban dan – poput odabira vjenčanice, šminke i frizure – ostatak planiranja mora pasti u vjerne ruke. Bilo da se radi o minimalističkom, maksimalističkom ili boho vjenčanju planiranje je ključan korak uspjeha.

Wedding planning kao ključan korak za dan iz snova

Planiranje vjenčanja iscrpan je posao, a uvijek je ključno pronaći nekoga kome u potpunosti možemo vjerovati. Prepustiti svoj poseban dan u ruke jedne osobe ili tima zna biti posebno izazovno, ali vrijedi imati na umu da se gotovo uvijek isplati. Važno je napomenuti kako uvijek jasno morate komunicirati svoje želje, a poželjno je i kreirati mini vision board vašeg savršenog vjenčanja.

Ako ste trenutno u procesu planiranja vjenčanja, pronašli smo zanimljivo vjenčanje koje vam može poslužiti kao inspiracija za vlastito. Ovo vjenčanje priliči vjenčanju iz snova mladog i stilski osviještenog para, a elementi pijeska i dekoracija vizualno podsjećaju na boho vjenčanje iz snova. Boje koje vladaju su jednostavne, ali razigrane tako da je ovo vjenčanje služi kao idealna inspiracija. Iako je cijeli setting i dekoracija u boho i razigranom stilu, element iznenađenja je svakako vožnja helikopterom.

Bijeg na medeni mjesec helikopterom

Vjenčanje je snimljeno u gradu Mülheimu an der Ruhr, a ovaj mali Njemački gradić ima jedan od najslađih aerodroma koji je ovoj prilici poslužio za vožnju helikopterom. Cijela premisa malog i intimnog vjenčanja jest da nakon slavlja se uputite na aerodrom i helikopterom odletite na medeni mjesec. Upravo to je napravio i ovaj mladi par, a kako je izgledalo njihovo cijelo vjenčanje donosimo u nastavku.

Foto: Hope Studio

Kreativno vodstvo: Eventime Agency

Učitati još
Zatvori