Boemski par koji putuje svijetom s dva psa

Boemski par koji putuje svijetom s dva psa

brianna-madia-5

Sigurno ste se bar jednom zapitali kako bi bilo sjesti u automobil i zaputiti se u smjeru nepoznatog, bez brige i bez pameti, samo voziti do prvog mjesta koje bi izgledalo dovoljno zanimljivo. Možda do mora, možda do planina, a možda i do drugog kontinenta.

brianna-madia-6

Neki pojedinci odabrali su to kao svoj životni put. Odrekli se materijalnog i stalno kretanje, putovanje, učinili svojim životom. A zahvaljujući društvenim mrežama, neki su to uspjeli i dobro unovčiti.

brianna-madia-7

Brianna i Keith jednog su dana odlučili kako im stacionarni život ne odgovara, sve što posjeduju, uključujući i dva psa, ukrcali su u jedan narančasti kombi, nazvali ga Sunshine Van i krenuli na put. Ali za razliku od mnogih, oni nisu odabrali utabane destinacije već istražuju divlje lokacije – pustinje, plaže, stjenjake i sve pretvaraju u adrenalinsku avanturu.

brianna-madia-11

Penjanje, planinarenje, kajakarenje i spavanje pod zvjezdanim nebom u svim vremenskim uvjetima Brianna bilježi putem Instagrama. Ponekad im se na putovanju pridruže prijatelji, ponekad su sasvim sami, ali ovakvu slobodu ne žele mijenjati nizašto.

brianna-madia-1

Prateći profil @briannamadia doznat ćete puno o ovakvom načinu života, zanimljive činjenice koje vam možda nisu ni pale na pamet te vidjeti hrpu prekrasnih krajolika. Krenite u virtualnu avanturu s njima već danas!

brianna-madia-4

brianna-madia-3

brianna-madia-2

brianna-madia-8

brianna-madia-9

brianna-madia-10

brianna-madia-12

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori