Blogerica koja je napisala najpopularniju knjigu o organizaciji sada donosi savršeni planer za 2021.

Blogerica koja je napisala najpopularniju knjigu o organizaciji sada donosi savršeni planer za 2021.

Anna Newton je popularna britanska blogerica i YouTuberica koja se nalazi iza bloga The Anna Edit i istoimenog YouTube kanala. Iako je u svojim počecima bila fokusirana na beauty sadržaj, kroz godine, Anna je prerasla granice beauty svijeta i novi fokus pronašla u puno široj lifestyle kategoriji Uz ljubav prema modi i kuhanju, Anna kroz lifestyle sadržaj sa svojim brojnim pratiteljima dijeli i svoju ljubav prema modi, kuhanju i čitanju, ali i veliku strast za organizaciju. Bilo da se radi o organizaciji garderoba, prostora ili svakodnevnih obaveza, Annin blog i YouTube kanal vrve odličnim savjetima i trikovima. Prije dvije godine, Anna je napisala i knjigu o organizaciji svakodnevnog života naziva An Edited Life koja je postala veliki hit i danas je prevedena na nekoliko jezika. Sigurno je reći da kada je organizacija u pitanju, Anna zna najbolje.

Upravo smo se zato razveselili najavi njezine suradnje sa brendom planera i uredskog materijala Appointed.

Najbolji planer za 2021. po odabiru Anne Newton

Za 2021. godinu, Anna i Appointed kreirali su Smart & Sorted Set u kojem se nalazi nekoliko Appointed bestsellera, a kojima je Anna dala svoj prepoznatljivi potpis. Minimalistički dizajn s trendi pomakom u nježnoj boji lavande i zlatnim slovima te posvećenost detaljima koji olakšavaju svakodnevnu organizaciju vremena i obaveza sve su što vam treba da ostanete organizirani tijekom cijele 2021. godine.

U Smart & Sorted Setu nalaze se Year Task Planner, Annin omiljeni planer za koji je odabrala nježnu nijansu lavande, Natural Linen Workbook, bilježnica s linijama koja je idealna za sve dodatne bilješke i No.2 Pencil Set, set od pet olovaka. Za Smart & Sorted Set, Anna je ekskluzivno dizajnirala To-Do Notepad, blok s linijama koji je tu za sve vaše shopping liste i druge popise. Ispred svake linije nalazi se i prazan kvadratić koji je tu da nam da osjećaj produktivnosti i zadovoljstva svaki put kada obavimo nešto s To-Do liste i u njega stavimo kvačicu.

Četiri pomagača za organiziranu 2021. godinu u prodaju stižu danas, 11. siječnja u 19h, a bit će dostupni kao The Anna Edit for Appointed Smart & Sorted Set, ali i zasebno. Uskoro ćete ih moći naručiti na appntd.com.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori