Pick Up Limes, mjesto neiscrpnih ideja koje ćete odmah zavoljeti

Pick Up Limes, mjesto neiscrpnih ideja
koje ćete odmah zavoljeti

U modernoj eri interneta, broj blogera i influencera iz dana u dan raste. Lako se pogubiti u moru sadržaja, ostati dosljedan svome stilu te zadržati korak s najnovijim trendovima kako bi ostali pri vrhu.  Instagram profil Pick Up Limes polako, ali sigurno gradio je svoj put ka vrhu.

Blogerska scena svoj procvat doživjela je unazad nekoliko godina, a pojavom Instagrama nastala je scena influencera. Zavirite u život ove šarmantne veganke i minimalistice zaraznog osmijeha i očaravajuće energije. Njeno ime je Sadia Badiei, osmislila je cijeli koncept Pick Up Limes bloga iz strasti prema fotografiji i nutricionizmu te ostvarila svoje snove.

Djevojka s bisernim osmjehom

Porijeklom iz Afghanistana, Sadia je cijeli život provela u Kanadi, no posljednje dvije godine živi u Nizozemskoj. Na svom blogu piše o putovanjima, minimalizmu kao načinu života te svojoj strasti –  nutricionizmu, točnije receptima. Ljubav prema fotografiji izražava kroz divne slike iz kuhinje u pripremi jela, a sav sadržaj njezino je autorsko djelo. Pick Up Limes je mjesto neiscrpnih ideja i savjeta za veganske recepte, trikove fotografiranja, savjeti za putovanja i uštedu novca, organizaciju vremena i brojne druge.

Pick Up Limes

Simpatično i upečatljivo ime za blog nastalo je sasvim slučajno u jednoj popodnevnoj šetnji. Zainteresiranost za minimalizam kao način života javio joj se za vrijeme putovanja po Istočnoj Aziji u trajanju od pola godine, gdje se morala priviknuti na životu u torbi i stalnom pokretu. Svi oni koji razmišljaju o početku minimalističkog življenja ili jednostavno traže inspiraciju svakako će dobiti korisne savjete u kratkim videima.

Sadia voli vlogati i dijeliti zapise na svom YouTube kanalu, pa će vas tako povesti i na svoje avanture oko svijeta. Osim toga ona je i veganka, a njezin blog služi kao izvor neiscrpnih ideja za brojne blogere diljem svijeta. Predivnog dizajna, savršeno organiziranih tema i odjeljaka ovaj blog zaista vam daje dozu pozitive i želje za boljom promjenom. Šarolike boje i slike s receptima jednostavno će vas namamiti da ih isprobate sve.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori