Večera s humanitarnom crtom

Projekt “BlessFood – Večera s porukom” je zamišljen kao druženje i humanitarno djelovanje uz gastronomski doživljaj s domaćinima čiju ulogu preuzimaju javne osobe iz svijeta hrvatskog gospodarstva, politike, sporta i showbusinessa. Prikupljena sredstva doniraju se jednoj od humanitarnih ustanova/zaklada po izboru domaćina, a večere se održavaju uglavnom tijekom tjedna, od ponedjeljka do četvrtka, u svim većim gradovima Republike Hrvatske. Projekt će uz više od 70 domaćina te više od dvjesto večera okupiti preko 12 tisuća uzvanika u Zagrebu, Splitu, Rijeci, Puli, Osijeku, Dubrovniku, pod pokroviteljstvom Jamnice.

Restoran Lido

Restoran Lido

Nakon uspješnog predstavljanja projekta u zagrebačkom restoranu Mano2 te završene prve donacijske “Večere s porukom” u ugodnom društvu domaćice Matije Vuice u restoranu Apetit, ulogu domaćina na drugoj u nizu večera preuzet će Lana Jurčević i Luka Nižetić. Ova će se večera održati u Zagrebu, 9. travnja 2015. u 20 sati, u restoranu Lido na zagrebačkom Jarunu. Lana i Luka prije deset godina osvojili su srca svih generacija zajedničkim duetom “Prava ljubav”, a sada su ponovno udružili snage i snimili pjesmu “Od najgorih najbolji” koju će ujedno i predstaviti uzvanicima svoje donacijske večere.

lido

Novac od kupljenih karata za svoju večeru odlučili su donirati Domu za djecu, Nazorova, u Zagrebu. Svrha prikupljanja donacija na večeri jest opremanje Majčinskog odjela Dječjeg doma Zagreb, koji zbrinjava mlade trudnice i majke s novorođenčadi kako bi im se pružila stručna i materijalna pomoć oko majčinstva. Ukoliko i vi želite biti dijelom ove humanitarne akcije, karte za događanje možete pronaći ovdje.

lido

Foto: Lido

0