Blake Lively pridružila se Ryanu Reynoldsu u Hrvatskoj

Ryan Reynolds, Salma Hayek i Samuel L. Jackson već nekoliko dana u Rovinju snimaju akcijsku komediju “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”. Cijela ekipa ne skriva činjenicu koliko je oduševljena ljepotama Hrvatske, a tome ne smeta ni kiša koja ih je pratila veći dio snimanja. Na društvenim mrežama zvijezde su se odmah pohvalile kako uživaju u Hrvatskoj, a vjerujemo kako će Ryanu Reynoldsu boravak u Istri biti još ljepši, s obzirom na to da mu se pridružila supruga, prekrasna Blake Lively.

Zahvalio i lokalcima

Najljepšim društvom pohvalio se na Instagramu, a ljubavna fotografija nastala je prilikom snimanja reklame za Aviaton Gin. Ryan je reklamu snimio u pauzama od snimanja filma, a ispod fotografije zahvalio je lokalnoj ekipi koja je sudjelovala u nastanku reklame.

Inače, glumac je još jučer nasmijao pratitelje na Instagramu. Naime, na insta-storyju objavio je selfie s broda i Rovinjem u pozadini, koji je nastao za vrijeme snimanja jedne od akcijskih scena. Svi su ostali oduševljeni opisom ispod fotografije: “Ako će vas negdje uzastopce udarati u lice, preporučujem Hrvatsku. Volim ovo mjesto.”. Filmska ekipa uskoro seli u Zagreb pa ne sumnjamo da će nas i dalje častiti odličnim fotkama i šaljivim opisima!

Foto: @vancityreynolds

0