Blake Lively i Ryan Reynolds čekaju četvrto dijete
Blake Lively i Ryan Reynolds čekaju četvrto dijete

Blake Lively i Ryan
Reynolds čekaju četvrto dijete

And just like that…

Jedan od najskladnijih i najomiljenijih holivudskih parova, Blake Lively i Ryan Reynolds čekaju četvrto dijete. Vijest se pojavila u medijima kada se Blake, sasvim spontano, pojavila na Forbsovom godišnjem dogadjaju koji slavi najmoćnije svjetske žene.

Blake Lively trudna

Blake i Ryan imaju već tri kćeri zajedno, od dvije, pet i sedam godina. Povodom trudnoće Blake je dala izjavu o ljubavi prema stvaranju koja glasi:

“Ja jednostavno volim stvarati. Bez obzira, događa li se to stvaranje kroz kuhanje, storytelling, biznis ili rađanje djece, jednostavno – stvaranje kao takvo me ispunjava.”

Za razliku od mnogih holivudskih zvijezdi, Blake ima jako zdrav pristup životu, a njezin i Ryanov smisao za humor svima nam je dobro poznat. Pored glume, kuhanja, humanitarnog rada i brige o djeci – Blake je pokrenula još jedan biznis u okviru beverage industrije. Osnovala je brend Betty Buzz, u čije je istraživanje uložila preko skoro 3 godine.

Šta je Betty Buzz?

Beverage brend Betty Buzz, koji je osnovala Blake Lively, proizvodi gazirana bezalkoholna pića koja su savršen miks uz alkohol, ali se mogu piti i samostalno. Dolaze u 5 okusa:

  • Meyer Lemon Club Soda
  • Sparkling Grapefruit
  • Tonic Water
  • Ginger Beer
  • Sparkling Lemon Lime

Foto: Profimedia; Instagram

 

Članak je preuzet s portala Journal.rs.

Učitati još
Zatvori