Jedna stvar o kojoj na Black Friday sigurno ne razmišljate, a trebali bi
Jedna stvar o kojoj na Black Friday sigurno ne razmišljate, a trebali bi

Jedna stvar o kojoj na Black Friday sigurno
ne razmišljate, a trebali bi

Stigao je jedan od najiščekivanijih dana u godini – Black Friday. Trgovački lanci diljem svijeta pripremaju se za ovaj dan (čak i tjedan, mjesec) kroz cijelu godinu pomno planirajući popuste, a kupci računaju da će tih dana na sniženju uloviti nešto što već dugo žele. No u moru raznih stvari, možda bi bilo dobro razmisliti uložiti u nešto što će vam duže vrijeme izmamljivati osmijeh na lice. Osigurajte se. Naime u Croatia osiguranju povodom akcije Black Friday, od danas pa do 27.11. možete ostvariti 40 € popusta za tri vrste osiguranja koje vam pružaju najveću sigurnost za vaš dom, zdravlje ili automobil.

black-friday

Mislite na zdravlje sebe i svoje obitelji

Kako je prevencija pola liječenja, bilo bi dobro da uz osnovno i dopunsko zdravstveno osiguranje, razmislite i o polici dodatnog zdravstvenog osiguranja. Ono vam omogućuje vam da obavite sistematske i specijalističke preglede te brojne druge zdravstvene usluge u suvremenim poliklinikama bez uputnica i čekanja. Sistematski pregledi, razne dijagnostičko-terapijske usluge, laboratorijske pretrage i specijalističke preglede obavite po super cijenama uz odlične popuste. Uz policu Dodatnog osiguranja, po povoljnijoj cijeni možete ugovoriti i dopunsko osiguranje koje pokriva participaciju u troškovima zdravstvene zaštite iz obveznog zdravstvenog osiguranja. Koje sve opcije imate za vas i vašu obitelj potražite ovdje. 

obitelj

Osigurajte svoju imovinu

Osiguranje imovine može biti ključna investicija u zaštiti vaše imovine. Nećemo ih prizivati, ali razne nesreće poput elementarnih nepogoda, požara, krađa i slično se događaju. Upravo zato mnogi od nas žele biti sigurni da smo učini apsolutno sve da ako do takvih situacija i dođe budemo sigurni kada je u pitanju zaštita naše imovine. Croatia osiguranje nudi jednu policu za osiguranje kojom možete osigurati svoju nekretninu i stvari u njoj nastale provalom, požarom, potresom i drugim rizicima. Više od 180 tisuća klijenata osiguranje svoje nekretnine povjerilo je Croatia osiguranju koji se odlikuju pouzdanošću, brzom obradom zahtjeva, jednostavnom online prijavom štete i sigurnom isplatom naknada. Sada policu možete ugovoriti po super cijeni od 40 eura popusta. Više detalja o rizicima koje polica pokriva kao i cijenama potražite ovdje.

cosy-house

Osiguranje vozila

Tko je barem jednom sudjelovao u prometnoj nesreći, bez obzira na to tko je kriv, definitivno je na vlastitoj koži naučio koliko je važna dobra polica za osiguranje automobila. Dobar dio dana provedemo upravo u automobilima i baš zato je važno odlučiti se na osiguranje automobila. U mnogim državama ono je i zakonska obaveza, što dovoljno govori o tome koliko je važno. Polica kasko osiguranja štiti vas od financijskih posljedica zbog štete na vozilu, bez obzira na to tko je za nju odgovoran. Odaberite Croatia kasko osiguranje i osigurajte brzu i sigurnu isplatu štete. Ako ugovorite osiguranje od danas pa sve do 27.11. dobit ćete Petrol karticu za gorivo u vrijednosti 40€. Ugovaranjem dobivate:

  • Brzu i sigurnu isplatu šteta
  • 50 ovlaštenih partner servisa dostupnih na 80 lokacija
  • Korištenje zamjenskog vozila dok je vaše na popravku u ovlaštenom partner servisu
  • Pregled police osiguranja u mobilnoj aplikaciji Moja Croatia

Više o cijenama i kako ju ugovoriti potražite ovdje.

osiguranje

Ponuda na sva osiguranja nije ograničena, jedna osoba može iskoristiti jednu, dvije ili sve tri, a dostupne su za ugovaranje samo online, u webshopu Croatia osiguranja na www.crosig.hr .

Foto: Unsplash

Učitati još
Zatvori