Ne znate kako odabrati prave biljke za svoj dom ili vrt? Evo tko vam može pomoći
Ne znate kako odabrati prave biljke za svoj dom ili vrt? Evo tko vam može pomoći

Ne znate kako odabrati prave biljke za svoj dom ili vrt? Evo tko vam može pomoći

Vaš vrt, vaša je oaza mira – u idealnom slučaju. No većina nas je prezaposlena i često okupirana drugim životnim situacijama da se svojim vrtom ne stignemo baviti koliko bismo htjeli. Zna se dogoditi da je period između dva uređenja poprilično dugačak da nam se čini kao da on nikada nije ni bio sređen. S druge strane, ako se tek odlučujete na vrt, bilo da je on u sklopu poslovnog ili privatnog prostora, želite iz njega izvući najbolje kako biste u njemu mogli dugoročno uživati. Tu na red dolaze stručnjaci iz Vrtnog centra Iris MBM. 

Biljke, biljke i biljke

Biljke su definitivno najfotogeničniji dio svakog interijera i eksterijera. Osim vizualnog, njihov utjecaj na našu psihu je višestruk, a proizvode i kisik te pročišćavaju zrak, stoga nam postaju glavni saveznici u svakodnevici. Iako ponekad dolazimo u iskušenje da pokupujemo najveće i najljepše primjerke, često nam se može dogoditi da pogriješimo. Biljke tada uvenu jer nisu dobile adekvatnu njegu, a naša tuga, kao i rupa u novčaniku je pregolema. Zato je važno odabrati one prave. 

Stručnjaci na raspolaganju

U Vrtnom centru IRIS MBM možete pronaći doista reprezentativne primjerke različitih vrsta. Od onih koje će uspjeti potpunim početnicima do onih zahtjevnijih za stare znalce. Stručno osoblje savjetovat će vas kako odabrati najbolju biljku za sebe. No, ako se spremate u malo veće opremanje doma ili poslovnog prostora biljkama, a ne osjećate se dovoljno stručnim, obratite se Iris MBM timu krajobraznih arhitekata. I već ste na korak do savršene zelene oaze.

Recite kakav vrt želite i takav ćete vrt i dobiti 

Ured krajobraznih arhitekata nalazi se na istom mjestu gdje i Vrtni centar Iris MBM. Ondje im se možete obratiti i oni će vam pomoći sa svojim savjetima. Koju vanjsku ili sobnu biljku odabrati, kako odabrati pravu teglu, dekoraciju ili pak umjetnu biljku koja bi najbolje odgovarala vašem prostoru. Kako najbolje iskoristiti prostor, koje su biljke pogodne za boravak vani, kojima treba dodatno vlage, što s biljkama kojima je neophodna svjetlost, ima li nekih koje mogu preživjeti bez nje? Pitanja je mnogo, ali stručni tim tu je da na sve njih odgovori, a da vi izađete s osmijehom na licu s novim biljkama u rukama. 

Sve na jednom mjestu

Ljubav prema biljkama, stručnost i profesionalnost te bogat izbor bilja i svih pripadajućih dodataka, čini Vrtni centar Iris MBM nezamjenjivom adresom ako ste odlučili svoje interijere i eksterijere obogatiti zelenim ljubimcima. Usluga krajobraznog uređenja uključuje izradu krajobraznog projekta, vizualizacije prostora te izlaske na teren kao i sadnju bilja za poslovne i privatne osobe. Potražite ih za:

o             Projektiranje i planiranje interijera sobnim biljkama i dekoracijama,

o             Projektiranje i planiranje eksterijera vanjskim biljkama i dekoracijama,

o             Projektiranje i planiranje interijera umjetnim biljkama i dekoracijama

Vrtni centar Iris MBM nalazi se na adresi Dolenica 8, 10250 Lučko, a o svemu se možete informirati i na njihovoj web stranici. 

Foto: IRIS MBM

Učitati još
Zatvori