Ova mlada obitelj preuredila je stari autobus u kuću na kotačima i tako putuje po Australiji

Ova mlada obitelj preuredila je stari autobus u kuću na kotačima i tako putuje po Australiji

Ovaj australski par inspirirat će vas da sutra poželite spakirati sve stvari u jedan kofer i otputovati u najudaljenije krajeve svijeta. Koliko život može biti jednostavan i što nam je doista potrebno za sreću saznamo tek ponekad kada se malo dublje fokusiramo na ono bitno. Naravno, idealno bi bilo govoriti da svatko od nas može živjeti taj lifestyle, ali barem se možemo inspirirati i u svojim svakodnevnim trenutcima izvući iz svega maksimum. Kako izgleda kada se stari autobus pretvori u kuću na kotačima, a kada je dvorište bilo koji dio svijeta, pogledajte na ovom inspirativnom Instagram profilu Big Little Life.

Buđenje s najljepšim pogledom

Prekrasne pješčane plaže, netaknuta priroda, planine, more, šuma sve to je dvorište ove mlade obitelji, od kada su stari autobus odlučili preurediti u dom na kotačima. Jedan mladi par, beba i pas i kilometri pred njima. Unutrašnjost autobusa uređena je poput kakvog boemskog gradskog stana, s puno biljaka i šarenih art i unikatnih detalja. Puno prozora zaslužno je za mnogo svijetla u prostoru, ali i za buđenja uz najljepše jutarnje prizore. Autobus su preuređivali sami, a ovdje možete vidjeti i kako im je to uspjelo.

Iako nisu klasični nomadi, da im je ovaj autobus jedini dom, većinu vremena ipak provode u njemu i koriste ga za putovanja kojima obilaze prekrasne lokacije netaknute prirode diljem Australije. Inspirirajte se bajkovitim krajolicima i lokacijama, i barem nakratko otputujte mislima.

Učitati još
Zatvori