Trešnjevka je dobila super coffee & wine bar

Trešnjevka je dobila super
coffee & wine bar

Bellucci Coffee & Wine Bar

Na neuobičajeno frekventnoj lokaciji, križanju Baštijanove ulice i Višnjevca na zagrebačkoj Trešnjevci, otvoreno je još jedno ‘kvartovsko’ mjesto za uživanje. Pored Excelente bara, Choco caféa poznatog po svojim palačinkama, sada na jutarnju šalicu kave ili večernju čašu vina možete doći u Bellucci Coffee & Wine Bar, na adresi Višnjevac 4.

Bellucci Coffee & Wine Bar

Bellucci je otvoren s namjerom da osvježe ponudu poprilično usnulih kvartovskih kafića te svojim gostima daju nešto po što inače moraju ići u centar grada. Kao i u nekim drugim dijelovima Zagreba, drago nam je da se ovaj val pokrenuo i s nestrpljenjem očekujemo još super mjesta.

Bellucci Coffee & Wine Bar

Bellucci je poseban baš zbog svoje transformacije iz dnevne u večernju varijantu. Kava i kolači iz slastičarnice Amélie uz listanje novina ujutro te čaše vina i slanog zalogaja navečer – a sve to uz uhu vrlo ugodnu playlistu i oku ugodan interijer. Stvorena je odlična atmosfera za svako doba dana i svačiji izbor.

Bellucci Coffee & Wine Bar

Arhitektica Matilda Marelja prostor je prilagodila njegovoj svrsi, Bellucci je uređen u industrijskom stilu s toplim notama, a drveni namještaj i stolci presvučeni kožom stigli su čak iz daleke Indije. Jedan cijeli zid krasi štuko reljef, dok je na suprotnoj strani otvoreni cigleni zid koji uz karamel boju kože unosi dodatnu toplinu.

Bellucci Coffee & Wine Bar

Vlasnica Suzana Paparić zadužena je za gastro ponudu, tortilje, platice sa finim Gligora sirevima, drniškim pršutom, kruhom ispod peke ili bezglutenskim kruhom i drugim dodacima po izboru. Uz sve to možete upariti čašu vina po prihvatljivim cijenama.

Bellucci Coffee & Wine Bar

Uskoro se planira i otvaranje terase koja će zaokružiti cijelu ponudu i biti ugodno mjesto za druženja u toplim proljetnim i ljetnim večerima. Živite li u blizini i tražite li ugodno mjesto za današnje opuštanje – Bellucci vas čeka. Pratite ga i na Facebook stranici.

Bellucci Coffee & Wine Bar

Bellucci Coffee & Wine Bar

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori