Ovaj fotogeničan bazen nalazi se u Trogiru

Ovaj fotogeničan bazen nalazi se u Trogiru

brown-beach-bazen-2

Kolika može biti moć jednog bazena doznali smo prošle godine na primjeru hotela Le Riad Yasmine u Maroku. Bila je dovoljna jedna savršena fotografija na pravom mjestu u pravo vrijeme i vlasnici su si osigurali popunjene kapacitete još jedno izvjesno vrijeme. I ne zaboravimo, svjetsku slavu.

brown-beach-bazen-4

Naravno, i dizajn i arhitektura bazena moraju biti prilagođeni da se dogodi takav boom, a sve navedeno ima i jedan bazen u Hrvatskoj. Uz dozu dalmatinskog šarma.

bazen

Bazen hotela Brown Beach

Staro skladište za trgovanje duhanom u Trogiru prošle je godine pretvoreno je u sofisticirani boutique hotel iza kojeg stoji svjetski lanac hotela Brown. Brown Beach House sastoji se od 25 luksuzno opremljenih soba i apartmana čiji posjetitelji mogu uživati u restoranu Cartina, raskošnom i prostranom salonu, koktel bar te bazenu s pogledom na Jadransko more i s barom uz njega.

brown-beach-bazen-5

Cijeli hotel spaja tradicionalno i suvremeno s nedvojbenim cool efektom. A baš mu njegov bazen daje tu notu. Crno-bijele pločice postaju izvrsna pozadina za sve ljetne pool partyje što potvrđuju brojne fotografije na Instagramu.

Mjesto za pravo ljetno uživanje – sve informacije pronađite na službenoj stranici hotela.

brown-beach-bazen-1

Foto: Instagram, Brown Beach House

Učitati još
Zatvori