Baš dobar food bar u Vodicama

Ako se ovo ljeto zateknete u blizini Vodica, posjetite novootvoreni restoran Bash Bash Food Bar koji se smjestio na Obali Vladimira Nazora 7. Ovaj simpatičan restoran obogatio je vodičku gastro ponudu, i razlikuje se od klasičnih restorana tipičnih za Dalmaciju upravo po tome jer kombinira tradicionalne lokalne specijalitete s modernom kuhinjom kakva je aktualna u zadnje vrijeme.

bashbash7

bashbash1

Vlasnica Anita Margić je prije svega inspirana zdravim i ukusnim jelima na kojima je odrasla, bakinoj kuhinji i njenim tradicionalnim specijalitetima. Svoju strast prema dobrom zalogaju odlučila je podijeliti sa sumještanima, i pružiti lokalnom stanovništvu, kao i brojnim turistima, priliku da probaju nešto drugačije. Smoothieji, juhe, mnoštvo povrća, svježe namirnice, inćuni, kozice, piletina i ostale delicije spremane su s ljubavlju prema mediteranskoj kuhinji.

bashbash5

U ugodnom interijeru Bash Bash restorana možete doručkovati te se odmoriti uz koktel nakon plaže ili času vina u večernjim satima. U Bashu Bashu nema pravila! Možete si nagraditi nepce i tipičnim američkim jelima kao što su pečena rebarca ili pikantna pileća krilca s prilozima. Osvježavajuće salate sa sezonskim povrćem okrijepit će vas u vrućim ljetnim danima, a krema od jogurta s keksima i svježim voćem zasladiti dan. Dok ovo ljeto uživate na moru posjetite ovaj ‘baš baš’ netipičan bar na jadranskoj obali.

bashbash9

bashbash8

bashbash10

bashbash11

bashbash6

bashbash12

0