Bajkovita kamena vila na Kvarneru

Ova šarmantna kamena vila izgrađena je 1893. i renovirana 2014. godine kada je dobila ime Villa Amore. Smještena je u unutrašnjosti Kvarnera, u blizini mjesta Bribir, na pola puta između Crikvenice i Novog Vinodolskog, a u njoj ćete pronaći sve što vam je potrebno za romantičan bijeg od svakodnevice.

villaamore9

U prizemlju se nalaze potpuno opremljena kuhinja i blagovaonica, kao i prostrana dnevna soba s kaminom koja izlazi na terasu i bazen uz koji se možete sunčati. Na prvom su katu smještene dvije spavaće sobe i kupaonica s pogledom na okružujuću spokojnu prirodu i Velebit.

villaamore10

Ovo je vila u kojoj se može uživati u svako godišnje doba jer se možete grijati uz kamin kad je hladnije ili uživati u bazenu kad sunce zagrije. Također, nalazi se samo nešto više od 3 kilometra od mora i prave plaže za cjelodnevni izlet.

villaamore6

Cijela dolina koja okružuje vilu daje pozadinu za savršen aktivan odmor – vožnju biciklom, trčanje, planinarenje te istraživanje povijesti područja, a iskustvo se zaokružuje u kući, uz druženje s obitelji ili prijateljima.

villaamore5

Ako vas je zaintrigirala Villa Amore, pogledajte što ćete još pronaći na stranici MyIstria.com.

villaamore15

villaamore12

villaamore11

villaamore3

villaamore13

villaamore2

villaamore7

villaamore4

villaamore8

Foto: MyIstria.com

0