Atmosferičan stan u Radićevoj ulici

Atmosferičan stan u Radićevoj ulici

Stan

Atmosferičan ugođaj u apartmanu Manda u Radićevoj ulici

U prekrasnom dijelu Zagreba, na putu k Gornjem gradu, u Radićevoj ulici nalazi se jedan udoban dragulj od stana – apartman Manda. Njegova atmosfera i uređenje idealni su baš za blagdanski ugođaj. Instantno se možemo zamisliti kako pijuckamo kuhano vino za drvenim stolom ili zavaljeni gledamo omiljeni film ili TV seriju.

Stan se nalazi u jednom od romantičnijih dijelova grada, a svojim atmosferom potencira taj ugođaj. Uređen u eklektičnoj mješavini rustikalnog, modernističkog i shabby chic stila s pogledom na vrt donosi topao ugođaj. Romantika je pojačana činjenicom da se nalazi samo 227m od Kule Lotrščak. Idealna je lokacija ako želite prošetati Gornjim gradom ili upijati povijesnu atmosferu Zagreba.

Stan 24

Cozy stan u blizini svih znamenitosti

Povijesni detalji u stanu kao škrinje, modernistički stolci i drugi detalji donose dašak prošlosti… Sami njegov naziv, apartman Manda, u čast je Mandi, prvoj djevojci Gornjeg grada, povijesnoj ličnosti prema kojoj se nazvala i prvi bunar u Zagrebu – Manduševac.

Odsjedanje u ovom stanu bit će potpuno ako još samo u pozadini pustite pjesme Ive Robića i uzmete u ruke roman Kći Lotrščaka ili neko od Zagorkinih, npr. Gordana. Za sve informacije o odsjedanju, dostupnosti i cijenama posjetite booking.com.

Stan 23

Stan 22

Stan 21

Stan 20

Stan 18

Stan 17

Stan 16

Stan 15

Stan 14

Stan 12

Stan 11

Stan 10

Stan 9

Stan 8

Stan 5

Stan 4

Stan 3

Stan 2

Foto: Tomislav Ladišić

Učitati još
Zatvori