Ovako izgleda savršeno ljeto u Dubrovniku

Dubrovnik je poznato odredište slavnih, pa tako svako ljeto imamo prilike vidjeti neke od najljepših apartmana i pogleda s terasa baš iz tog grada. Ako i vi želite sebi priuštiti barem djelić ovakvog tretmana i uživati u lijepo uređenim apartmanima s prekrasnim pogledom na naše plavo more, mi imamo rješenje za vas.

balkon

Dubrovnik Chic Rentals stranica je koja svojim korisnicima pruža uslugu unajmljivanja nekih od najljepših smještaja u Dubrovniku i okolici. Vodi ju bračni par koji pažljivo bira apartmane i vile vodeći se kvalitetom i dekorom prostora imajući na umu mjesta na kojima bi i sami odsjeli da su na odmoru, a mi vam donosimo 5 najljepših. Neka vam ove fotografije prenesu ljetnu atmosferu koju zatvoreni u uredima jedva čekamo iskusiti.

02

Prvi apartman smjestit će troje gostiju, a nalazi se u starom dijelu Dubrovnika. Ima sve što vam je potrebno za ugodan boravak, a pozicija vam pruža mnoge mogućnosti za dnevnu i noćnu zabavu.

Sljedeći apartman također se nalazi u starom dijelu, a može primiti četvero gostiju. Njegova terasa idealna je za ispijanje jutarnje kave s pogledom na staru dubrovačku arhitekturu.

Ovaj studio, baš poput prethodnog, smješten je u starom dijelu i dovoljan je za četvero ljudi, a nalazi se na četvrtom katu stare kamene zgrade. Unutrašnjost je puna svjetla, a terasa pruža pogled na povijesnu jezgru i idealna je za doručak pod suncem.

Villa des Artistes naš je sljedeći prijedlog. Nalazi se u mjestu Breščine, 20 km od Dubrovnika, a pruža smještaj za osmero ljudi. Četiri spavaće sobe pružaju dovoljno privatnosti, a vanjski prostor s bazenom i roštiljem stvoren je za dnevna druženja.

Naš sljedeći prijedlog također je tradicionalna kamena vila, a smještena je u mjestu Boninovo desetak minuta od Dubrovnika i može primiti 12 ljudi u 6 spavaćih soba. U bajkovitom vrtu s bazenom i velikim prostorom za druženje uživat ćete i po danu i u ljetnim noćima.

Foto: Dubrovnik Chic Rentals

0