Glumica Anna Sophia Robb vjenčala se u bajkovitoj atmosferi u New Yorku
Glumica Anna Sophia Robb vjenčala se u bajkovitoj atmosferi u New Yorku

Glumica Anna Sophia Robb vjenčala se u
bajkovitoj atmosferi u New Yorku

Sezona vjenčanja i dalje je u punom jeku, a najljepši jesenski dani tek su pred nama. Jesen je godišnje doba u kojem će mnogi parovi izreći sudbonosno ‘da’, a jedan od tih parova su glumica Anna Sophia Robb i odvjetnik Trevor Paul. Anna je jedna od glumica koja je od malena prisutna u industriji, a zadnjih je godina malo usporila i usredotočila se na život iza kamere. Ovog rujna nakon šest godina veze uplovila je u bračnu luku na predivnom imanju u sjevernom dijelu savezne države New York. Naime, Anna i Trevor zaručili su se prošle godine u Amsterdamu, a cijelu svadbu krenuli su planirati još za vrijeme pandemije. S obzirom da je cijeli svijet bio pod izolacijom, u samom startu su se odlučili na intimno vjenčanje uz najuži krug prijatelja i obitelji.

Bajkovito vjenčanje u New Yorku

Sjeverni dio savezne države New York, poznatiji kao Upstate New York, ovog rujna transformirao se u pravu destinaciju za bajkovito vjenčanje. Rustikalno uređenje pridodalo je cijeloj magičnoj atmosferi, a iako se glavna ceremonija održala vani party atmosfera bila je rezervirana za unutarnji dio ceremonije koji se održao u štali. Nakon inicijalnih zaruka, Anna i Trevor razmišljali su o raznim destinacijama i lokacijama za svoj poseban dan. Kako prenosi Vogue, svjetske destinacije poput Mexica i Španjolske čak su bile uži izbor lokacije, no na kraju se par odlučio za New York. Naime, Anna i Trevor u New Yorku proveli su više od 10 godina i upravo taj grad zovu svojim domom te je na kraju upravo on bio jedino prikladno mjesto za vjenčanje.

Vjenčanicu potpisuje omiljena dizajnerica Danielle Frankel. Tijekom cijelog vjenčanja Anna Sophia Robb nosila je ukupno tri vjenčanice od kojih nam je prva bila apsolutni favorit, a razlog tome može biti i zbog same dizajnerice. Naime, tkanine, tehnike i estetika dizajnerice Danielle Frankel su jednostavni, ali zamršeni u konstrukciji i završnim obradama. U srži svakog komada nalaze se elementi hirovitosti i ranjivosti koji sažimaju i mladenkinu priču i ono što je pred njom.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori