Danas počinje advent na jednoj od najljepših zagrebčakih lokacija

Danas počinje advent na jednoj od
najljepših zagrebčakih lokacija

Amadria Park hoteli i ove su godine pripremili bogati božićni i novogodišnji program, i to na tri lokacije – Zagrebu, Opatiji i Šibeniku.

Užurbano se priprema i dotjeruje svaki kutak hotela. Blagdanske dekoracije ostavit će Vas bez daha, i uvesti u najljepši zimski ugođaj u samom središtu hrvatske metropole u Amadria Park Hotelu Capital. Crvene vrpce, kuglice, lampice, mnoštvo detalja i poklona i ove će godine biti prepoznatljiv dio adventske tradicije Zagreba.

Posljednje pripreme za Advent u Amadria Park Hotelu Capital

Advent u Heritage Hotelu Capital

Bogati i raskošni program započinje sutra u 18.30 sati nastupom ToMA Acoustic Duo, kojeg predvodi mladi i talentirani Tomislav Marić, koji se javnosti predstavio na ovogodišnjoj Dori. Popularni božićni zvukovi i dobra zabava garancija su izvrsne zabave u subotu, pa stoga ne propustite na vrijeme rezervirati svoje mjesto!

Adventsko vrijeme u Heritage Hotelu Capital u Zagrebu započinje danas, 27. studenog uz tradicionalnu ceremoniju paljenja božićnih lampica. Za dizajn raskošne dekoracije pročelja hotela pobrinuo se zagrebački umjetnik Saša Šekoranja, a uz prigodnu zdravicu očekuju Vas i brojna druga iznenađenja te slatki i slasni zalogaji.

Blagdanske dekoracije Saše Šekoranje ostavljaju bez daha

Slijedi najslađi vikend u godini od 3. do 5. prosinca u samom srcu hrvatske metropole, točnije tri dana uz tamne, mliječne, bijele i čokoladne praline punjene šampanjcem ili sa zlatnim listićima. Naime, Amadria Park jedina je hotelska tvrtka koja ima vlastiti čokoladni brand i ručno izrađene čokolade koje nastaju svakodnevno u njihovom malom čokoladnom laboratoriju u srcu Opatije. Za čokoladni vikend pripremili su brojna druga iznenađenja, a ne propustite nabaviti njihov Adventski kalendar, kao izvrstan poklon uoči predstojećih blagdana.

Bogati i raskošni interijer novootvorenog hotela u samom središtu Zagreba

Amadria Park hoteli organiziraju i najljepši novogodišnji doček u Heritage hotelu Capital, nadahnutom sjajem art decoa i secesijom, prožeto klasičnim zagrebačkim šarmom u zgradi nekadašnje hrvatske podružnice austrijske banke.

Ispratite ovu godinu i dočekajte Novu sa stilom! Zabava u Amadria Park hotelima je zajamčena!

Foto: Instagram, PR

Učitati još
Zatvori