After work u Vip Travel Caffeu

After work u Vip Travel Caffeu

travel vrban (1)

Vip Travel Caffe pravi je mali raj za hedoniste koji se smjestio u samom srcu Zagreba, točnije u Bogovićevoj 6, na samoj žili kucavici društvenog života. Od svog otvorenja, postao je omiljeno i nezaobilazno odredište mnogih Zagrepčana, koji svoju prvu mirisnu jutarnju kavu ili pak opuštajuću času vina nakon posla obožavaju popiti upravo ovdje.

travel vrban (3)

Prvo što gosti zamijete prilikom ulaska je elegantni interijer za čiji je dizajnerski potpis zadužan poznati zagrebački arhitekt Ante Vrban. Vođen svojom prepoznatljivom filozofijom, Vrban je s vrhunskom preciznošću Vip Travel Caffe pretvorio u prostor koji odiše suptilnim spojem sofisticiranosti i topline doma. Korištenjem snježno bijele boje stvoren je dojam vrlo prozračnog i svježeg prostora, dok je sjajna crna boja u ulozi luksuza. Interijerom prevladavaju jasne i čiste linije, s prelijepim detaljima poput primjerice prozirnih vitrina u kojima su izložene boce najluksuznijih pjenušaca.

travel vrban (4)

Ekipa iz Vip Travel Caffea među prvima je krenula i s ”mini klupskim” programom, odnosno zagrijavanjem prije izlaska, uz vibrirajuće plesne ritmove za koje su zaduženi DJ-i, majstori najboljeg zvuka. Iskoristite program te nakon napornog radnog dana ili prije noćnog izlaska posjetite Vip Travel Caffe, udobno se smjestite u luksuzni interijer, naručite si najdraže piće i prepustite se vrhunskoj atmosferi.

travel vrban (5)

Što sve Vip Travel Cafe donosi možete saznati prateći Facebook stranicu te Instagram profil.

travel vrban (6)

travel vrban (2)

Foto: Ino Zeljak

Učitati još
Zatvori