Za Božić želimo adventski kalendar s ginom, whiskeyem ili rumom

Za Božić želimo adventski kalendar s
ginom, whiskeyem ili rumom

Blagdansko vrijeme sve je bliže, a s njime i tradicija adventskih kalendara. I dok je običaj u kalendarima pronalaziti čokoladice ili druge slatkiše, u posljednjih nekoliko godina pojavio se trend raznih drugih proizvoda koje otvaramo dan za danom. U tu sferu pripadaju beauty adventski kalendari, ali i naš novi favorit – kalendari s alkoholom koji su nas razveselili kao i kuglice za bor punjene ginom ili whiskeyem.

adventski kalendar

Gin Foundry

Adventski kalendar kakav želimo

Britanski brendovi potrudili su se ljubiteljima raznih pića ponuditi zaista sadržajne paketiće koji će ih uveseljavati iz dana u dan. Od gina, preko whiskeya, do ruma i votke, 24 male bočice u svakom paketu često donose najbolje od najboljeg iz cijelog svijeta. Gin Foundry je pionir s ovom idejom i njihov je Ginvent kalendar uvijek rasprodan, no Drinks by the Dram, druga kompanija (koja čak dostavlja u Hrvatsku!) nudi zaista brojne varijacije.

adventski kalendar

Drinks by the Dram

Neki od kalendara u sebi sadržavaju klasične i poznate vrste destilerija diljem svijeta, dok su drugi spremni da ih umiksate u koktele jer dolaze u raznim okusima. Iako će na svojim stranicama otkriti koje 24 bočice dolaze iza svakog prozorčića, najbolje je to ostaviti za iznenađenje i razveseliti se svaki dan. Ujedno, ovo je zaista dobar poklon koji možete darovati sami sebi ili kupiti nekom od prijatelja, čak i bez razloga.

adventski-kalendar-gin-6

adventski kalendar

adventski kalendar

adventski kalendar

adventski kalendar

adventski kalendar

Foto: Gin Foundry, Drinks by the Dram

Učitati još
Zatvori