U adidas Sports Studiu kreiran je program za žene koje žele trenirati i usvajati  znanja o zdravom načinu života

U adidas Sports Studiu kreiran je program za žene koje žele trenirati i usvajati znanja o zdravom načinu života

adidas Women

Sport povezuje ljude. Nevezano o kojoj sportskoj aktivnosti se radi, sportaši s različitim životnim pričama okupljaju se u zajednice u kojima imaju za cilj poboljšati tjelesnu formu, ali i upoznati druge koji žele isto. Da bavljenje sportom donosi brojne dobrobiti zna i adidas koji je početkom godine, pod vodstvom poznatih trenerica Marije Andrijašević i Andree Solomun, pokrenuo adidas Women besplatnu trening platformu kako bi ujedinio žene koje žele trenirati, učiti i upoznati istomišljenice.

adidas Women
adidas Women

Treninzi se održavaju u ekskluzivnom adidas Sports Studiu u Ilici 21, na trećem katu najveće adidas trgovine u Hrvatskoj. U ovom multifunkcionalnom prostoru članice adidas Women zajednice nakon odrađenog treninga mogu odmoriti u coworking prostoru, provjeriti mailove, popiti zdravi napitak, opustiti se, ali i pregledati najnoviju adidas kolekciju u showroomu.

Osim treninga, sve članice adidas Women programa mogu su sudjelovati i na radionicama koje za njih pripremaju adidas trenerice i Sports Studio ambasadorice Korana Gvozdić i Maja Brekalo. Na jednoj od održanih radionica kao gošća im se pridružila i poslovna savjetnica Iva Bele, autorica knjige Vibracija uspjeha te začetnica koncepta Iva Bele Success Concept. Do sad je održano šest radionica, na kojima se moglo naučiti kako ojačati imunološki sustav, naučiti osnove baleta ili odraditi trening s mini gumama.

adidas Women

adidas Women zajednica nije tu samo zbog finalnog cilja, tu je zbog događaja na putu do tog cilja, okuplja žene koje su spremne pomaknuti svoje granice, trenirati i postati bolje.

Nove članice se mogu prijaviti u dva koraka: 1. postati član FB grupe adidas Women Training Facebook 2. Prijaviti se na web  HYPERLINK “https://sportsstudio.hr/”kalendaru za termin, a uz članstvo dobivaju prigodan poklon paket koji će im dobro doći za treninge.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori