Do bolje forme uz Active Escape Retreat by OrlandoFit

Redovita tjelovježba i pomna briga o zdravlju trebali bi biti dio naše svakodnevnice. S vremena na vrijeme nam u tome dobro dođe pomoć stručnjaka koji nas znaju pametno usmjeriti kako da vodimo kvalitetniji i zdraviji život.

Jedan je od najcjenjenijih osobnih trenera u Hrvatskoj – Orlando Lopac – s timom najboljih stručnjaka osmislio je poseban fitness program uz koji možemo lako održati formu i tijekom hladnijih dana. Active Escape Retreat by OrlandoFit zamišljen je kao petodnevni aktivni odmor u hotelu Bellevue na Lošinju. Program je kompletno prilagođen željama i potrebama svakoga gosta, a kako bi se postigli maksimalni učinci, prvo je potrebno obaviti sveobuhvatna mjerenja i testiranja. Nakon toga se za svakog pojedinca definira poseban OrlandoFit model aktivnosti koji vodi do željenih rezultata.

Active Escape Retreat by OrlandoFit program dostupan je od 4. do 9. 10. samo u hotelu Bellevue. Osim joge, inovativnih fitness treninga i vježbi disanja, ovaj program uključuje i korištenje sadržaja Bellevue Spa Clinic. U ponudi Bellevue Spa Clinic mogu se pronaći najsuvremeniji estetski, holistički i wellness programi, koji garantiraju nezaboravan wellness doživljaj.

Provedite produljeni vikend u hotelu Bellevue na otoku Lošinju i uživajte u pogodnostima Active Escape Retreat by OrlandoFit programa.

www.losinj-hotels.com

T: +385 (0)51 661 101

E-mail: bellevue@losinj-hotels.com

1