Znamo kako ovog ljeta do bezbrižnog odmora i lijepih uspomena

Znamo kako ovog ljeta do bezbrižnog
odmora i lijepih uspomena

Svakodnevno vam pišemo o stvarima koje su u trendu, nekim novim hit proizvodima u lifestyle sferi. Međutim, odgovor na pitanje što se nosi u svakoj sezoni? je vrlo jasan.

Mobitel, naravno. Poznato je da povezivanje savršeno pristaje uz sve ljetne kombinacije. Bilo da idete na plažu, krstarenje ili večeru u restoranu s pogledom na pučinu – vaši najdraži vam trebaju biti dostupni. Pogotovo oni koji nisu rezervirali bungalov tik do vašeg. 

Čovjek nije otok – čak ni kad ljetuje na otoku. 

Želimo stalno biti povezani, a na poruke nekad odgovaramo prije nego se upije krema za sunčanje. Srećom, uvijek možete u pijesku iscrtati svoj savršeni Mozaik pogodnosti s najdražim ljudima i uslugama u središtu. A da ovo sve ne ispadne kao ljetna avantura, A1 Mozaik će vam ostati na usluzi i kad druženje s palmama zamijenite skijanjem u Alpama.  

S mobitelom u plićak? 

Malo tko može odoljeti selfiju u predivnom tirkiznom moru. Možda je baš zato nekad šteta ostaviti mobitel da se usamljen sunča. Ako pazite u moru – mobitel se neće smočiti, a neće ni vaši gigabajti presušiti jer u Tarifi Savršena surfate neograničeno. 

Put do hit destinacije je dug! 

Zato je dobro slušati omiljene glazbene hitove uz A1 Xplore Music by Deezer dok gledate kroz prozor i pitate se hoće li iza sljedećeg brda proviriti more. Jedno je sigurno: naporne reklame vam tu ne mogu proviriti.  

Uz povezanost s vašim najdražima, divne fotografije na mobitelu, slobodu surfanja internetom i uživanje u glazbi bez prestanka – vjerujemo da ćete se ovog ljeta maksimalno opustiti!

Foto: Unsplash, Pexels, PR

Preporuka

Zatvori