A most unusual garden dobio je novu terasu i još veću kućicu na drvetu

DSC07398

Jedan od omiljenijih i maštovitijih zagrebačkih kafića A most unusual garden svakog gosta oduševi svojim interijerom, no i simpatičnom terasom kojoj je zaštitni znak svakako kućica na drvetu – u kojoj osim što možete popiti piće i podružiti se, možete uživati i u iznenađujućem pogledu.

Od sada veća kućica, minuciozno i iznimno kreativno uređen interijer i gastro ponuda pridruženog mu vrtnog bistroa Zadruge nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. I kada smo pomislili da je to maksimum ‘neobičnog vrta’, on nas je opet iznenadio! A most unusual garden dobio je novu, širu, jednako maštovitu terasu, idealnu za ljetna druženja.

DSC07391

DSC07431-Recovered

Iako smo na pola puta od ljeta i navikli smo da Zagreb postane već poslovično pust, u A most unusual gardenu to nije slučaj. Dapače, nova terasa, veća i šira kućica na drvetu te veliki izbor preko petnaest vrsti gina za omiljeni ljetni gin & tonic, recept su za zabavne ljetne zagrebačke večeri. Kako ne biste propustili svoju pomno isplanirano večernje druženje, savjetujemo da ipak rezervirate mjesto (uvijek im se možete obratiti na kontakt).

DSC07428

DSC07412

Nova terasa zanimljivo je dekorirana, s ogromnom skulpturom krastavaca koji izlaze iz velike posude, rad akademskog kipara Marija Piteše, čak pomalo prijeteći sa svojim uvinutim krakovima, staza kvadratičnog crno-bijelog uzorka te drvene, bijele ograde i zidovi neodoljivo asociraju na temu Alise iz zemlje čudesa s čime se taj magični, ili još bolje rečeno, bajkoviti dojam postiže.

DSC07725

DSC07748

Terasi se, osim ulaska iz kafića, može pristupiti direktno s ceste, i to kroz lučni prolaz gdje ne vidimo odmah što se iza njega krije. Mjesto, iako je skoro pa na križanju najprometnijih ulica u Zagrebu, Savske i Horvaćanske, skriveno je i mirno te jedino žamor i glazba odaju da se iza ove biljne barijere A most unusual garden i skriva.

DSC07767

DSC07722

DSC07688

DSC07728

DSC07799

Foto: Vedran Tolić

0