Novi trailer o Christianu Greyu

Novi trailer o
Christianu Greyu

50 nijansi mračniji

Stiže napeto iščekivan nastavak svjetskog fenomena Pedest nijansi sive, nastalog prema bestseleru E.L. James. Od kada je objavljena, trilogija Pedeset nijansi prevedena je na 52 jezika i prodana u više od 100 milijuna primjeraka što ju čini jednim od najprodavanijih i najbrže prodavanih serijala knjiga u povijesti. Prvi film, zaradio je preko $560 milijuna dolara.

50 nijansi mračniji

Jamie Dornan i Dakota Johnson ponavljaju svoje uloge kao Christian Grey i Anastasia Steele u filmu Pedest nijansi mračniji, a u novom nastavku ćemo opet gledati dobitnicu nagrade Oscar Marciu Gay Harden, Jennifer Ehle, Lukea Grimesona, Ritu Oru, Victora Rasuka, Eloise Mumford i Maxa Martinia, kojim će se po prvi put pridružiti i Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote i Eric Johnson.

Redatelj je James Foley (Fear, House of Cards), a producenti su opet Michael De Luca, Dana Brunetti i Marcus Viscidi, zajedno s E.L. James, spisateljicom blockbuster serijala. Scenarij potpisuje Niall Leonard. Pedest nijansi mračniji, u distribuciji Blitza, u domaća kina stiže na Valentinovo 2017. godine.

Preporuka

Zatvori