Tko je sve proslavio 5. rođendan Borboleta narukvica

Tko je sve proslavio 5. rođendan
Borboleta narukvica

borboleta-2

5. rođendan Borboleta narukvica

U raskošno uređenom prostoru, za čiju se božićnu dekoraciju pobrinuo renomirani umjetnik Saša Šekoranja, glumice Jelena Veljača, Nataša Janjić i Tamara Garbajs,  voditeljica Marijana Batinić, Iris Androšević Pinjuh, Jasmina Bagarić, Renata Sopek, Ana Karamarko, Jelena Perić i brojni drugi  s veseljem su razgledavale kolekcije nakita Lucky CharmsLoveMake a WishDreams, FaithSummer storiesHappiness i Magic collection te isprobavale neke nove komade nakita. 

borboleta-1

Svaki komad nakita ima svoju priču, a neke od najljepših ispričane su u Borboleti. Hrvatski brend nakita, koji je domaćem tržištu prvi predstavio ručno izrađen nakit od konca, obilježio je petu obljetnicu te brojnim okupljenima predstavio prelijepe rukotvorine iz svoje bogate ponude. Kao perjanica domaćeg tržišta, Borboleta je osvojila brojne poklonice i pokazala da kreativnost i maštovitost uistinu ne poznaju granice!

borboleta-4

Kako je Borboletina priča počela?

Vještom izradom i zanimljivim dizajnom Borboleta je u domaćim okvirima postala sinonim za narukvice od konca ukrašene simbolima poput leptira, srca, zvijezde, djeteline, krila i mnogih drugih. Svaku Borboleta narukvicu prati ‘quote tag’ – pomno odabran citat po izboru kupca iz svijeta filma, glazbe i umjetnosti, a osim končanog nakita u ponudu su uvršteni i elegantni komadi izrađeni od srebra, zlata, brilijanata, pleksija i poludragog kamenja, čime Borboleta ni po čemu ne zaostaje za svjetskim trendovima.

Jelena Veljača, Marijana Batinić, Nataša Janjić

Jelena Veljača, Marijana Batinić, Nataša Janjić

No, Hrvatska se ubrzo pokazala premalom – u kratko vrijeme brend je prešao granice Lijepe naše te se može pronaći na preko 180 prodajnih mjesta diljem svijeta, a osim hrvatskih fashionistica Borbolete ponosno nose i svjetske zvijezde poput Kendall Jenner, Kate Hudson, Miroslave Dume, Lene Perminove i Paris Hilton. Impresivna lista ovih dama iz dana u dan sve je duža te ne treba sumnjati da će Borbolete uskoro osvanuti i na zapešćima ostalih poznatih poklonica mode. Neke od njih okupile su se i na jučerašnjoj proslavi u Borboletinoj trgovini na adresi Gundulićeva 1.

Tamara Garbajs

Tamara Garbajs

Božićna atmosfera

Kreativnost i iskustvo arhitektice Vlatke Čizmić i akademskog slikara Saše Šekoranje našli su se na jednom mjestu u samom centru Zagreba. Uz jednostavan, a opet upečatljiv koncept prostora i nježne boje s naglaskom na bijelu, trgovina je u ovo predbožićno vrijeme doživjela pravi preobražaj iz ruku Saše Šekoranje. Brižno odabranim cvjetnim aranžmanima i ukrasima vilinski ugođaj Božića zaživio je u punom duhu.

Nataša Janjić

Nataša Janjić

Borboleta narukvice i nakit  koji se mogu naručiti i putem web stranice www.borboleta.co za dostavu širom svijeta.

Marijana Batinić

Marijana Batinić

Jasmina Bagarić, Marijana Crnić, Aranka Paštrović

Jasmina Bagarić, Marijana Crnić, Aranka Paštrović

Tajana Lisičar, Ana Karamarko

Tajana Lisičar, Ana Karamarko

Maja Merlić, Andreja Bistričić

Maja Merlić, Andreja Bistričić

Renata Sopek

Renata Sopek

Ivana i Ana Andabak

Ivana i Ana Andabak

Foto: John Pavlish

Učitati još
Zatvori