25 članova žirija bira najbolje projekte BalCannesa na WMF-u

25 članova žirija bira najbolje
projekte BalCannesa na WMF-u

weekend media cover

Weekend Media Festival

Sve agencije za tržišno komuniciranje iz regije pozvane su do 1. rujna 2017. prijaviti svoje projekte na BalCannes koji će se i ove godine održati u Rovinju u sklopu desetog izdanja Weekend Media Festivala. Ove godine, najboljih 25 projekata regije odabire najveći žiri do sada. Žiri čini čak 25 predstavnika klijenata, agencija i novinara koji prate struku. Budući da se i na tržištu sinergijom klijenata, agencija i medija postižu najbolji rezultati, ovogodišnji žiri, kojem će se po prvi put pridružiti predstavnici agencija, ponudit će najkvalitetniju selekciju projekata na BalCannesu do sada.

Najbolje agencije sa sobom će kući ponijeti posebnu nagradu – BalCanneskog lava, a ove godine bit će dodijeljeno njih sedam. Uz glavne nagrade za najbolju agenciju i projekt BalCannesa, te posebnih nagrada žirija agencija, oglašivača i medija, nagrađivat će se najbolji projekt za regionalno tržište i najbolji projekt za inozemno tržište.

weekend-media-slider

BalCannes

I ove godine BalCannes nastavlja sa svojim jedinstvenim konceptom, pa će tako pregled najboljih 25 projekata regije, kao i svi prijavljeni radovi, tijekom cijele godine biti dostupni na BalCannes Yellow Pages stranicama.

U organizaciji HURA-e i Weekend Media Festivala, šesto izdanje BalCannesa, i ove će se godine održati u Rovinju. Ovaj trodnevni festival ove godine slavi svoj deseti rođendan.

Prijave

Prijave za BalCannes otvorene su za sve zainteresirane agencije i provode se isključivo online putem na web stranici www.balcannes.com.

Deseti Weekend Media Festival ove se godine održava od 21. do 24. rujna u prostorima stare Tvornice duhana u Rovinju. Generalni pokrovitelj je Adris grupa. Weekend nije rezerviran samo za predavanja i diskusije, već je i mjesto za partyje i networking. Cijeli sadržaj se ove godine diže na novu razinu. Pomno osmišljen glazbeni program oduvijek je bio jedan od najjačih aduta festivala, a ove godine će biti i iznenađenja prilagođenih velikom jubileju.

weekend-media-festival-velika

Učitati još
Zatvori