Održan je 21. Croatia Boat Show

21. Croatia Boat Show izvrstan je pokazatelj kako se nautička industrija nakon niza izazovnih godina oporavlja, te je sajam sve veći, glamurozniji i posjećeniji.

Značajna sredstva uložena u sajam, bez dvojbe su doprinijela su još boljoj kvaliteti i ugledu. A sajam je postao jedinstvena prilika za ostvariti kontakte s mnogobrojnim svjetskim izlagačima iz područja nautike, automobilizma, financija, mode i hortikulture. Naime, ovih je dana u Splitu predstavljeno više od  250 brendova. Zaseban dio sajma pretvoren je u luksuzni Yachting Club, organiziran na najvećoj teglenici u Hrvatskoj površine 2.700 m2.

Mali botanički raj mediteranskog bilja

Poseban naglasak ove godine stavljen je na vizualno uređenje sajma za što se pobrinula tvrtka Botanica Pologrina koja je Yachting Club kao i ostatak sajma pretvorila u pravi mali botanički raj. Na sajmu su brojni posjetittelji imali priliku kupiti mediteransko bilje, a posebno se istakla maslina stara 200 godina, trachycarpus palma stara 60 godina, camelia, washingtonia, magnolia grandiflora, cycas revolute i sl.

Foto: PR

0