Zrinka Cvitešić u novom filmu Woodyja Harrelsona

Zrinka Cvitešić u novom filmu
Woodyja Harrelsona

Lost in London live film

Nitko nikad nije snimio film i istovremeno ga uživo prikazivao u kinima. Nitko nikad nije bio dovoljno glup … do sada“, riječi su kojima je poznati hollywoodski glumac najavio svoj novi projekt, prvi live film u povijesti svjetske kinematografije. Dio tog zaista zanimljivog i povijesnog projekta, uz poznata lica Hollywooda poput Owena Wilsona i Willieja Nelsona, je i jedna od najboljih hrvatskih glumica, Zrinka Cvitešić.

Lost in London live film

Inspiraciju za film Lost in London, Woody Harrelson pronašao je u stvarnim događajima iz vlastitog života i neobičnoj noći u Londonu koja se, iako je ostala u njegovom sjećanju kao jedna od najgorih noći u njegovom životu, 15 godina nakon pretvorila u savršenu priču za komičan film. Za Zrinku Cvitešić uloga Suen u ovom filmu neće biti prvi projekt izvan granica regije. Njezin nastup  u mjuziklu Once na West Endu nije prošao nezapaženo, a osim što joj je donio prestižnu nagradu za najbolju glumicu u mjuziklu, otvorio joj je vrata Hollywooda. Nakon uloga u mini serijama London Spy i Capital, Zrinka će svoje glumačko umijeće pokazati u filmu Lost in London.

Film će se u odabranim kinima, njih više od 550, uživo prikazivati 19. siječnja kada će glumci u manje od dva sata, na 14 različitih lokacija u Londonu imati jedan pokušaj da odigraju događaje iz kobne noći čiji je kraj slavni glumac dočekao u zatvoru. Kako je Woody znao da je na tragu dobre ideje? Svaki od njegovih prijatelja uvjeravao ga je upravo u suprotno. Kao dijete 60-ih godina prošlog stoljeća uvijek je volio takozvane happeninge, a sada poziva gledatelje da i oni budu dio jednog. Nebitno koliko uspješan i sretan kraj film imao, zasigurno će biti vrijedan gledanja.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori