Zoe Saldana i Julianne Moore u novom Sijinom videu

Zoe Saldana i Julianne Moore u
novom Sijinom videu

sia-free-me

Videospot za pjesmu ‘Free Me’

Sia je poznata po raznim uspješnim suradnjama s drugim umjetnicima i hollywoodskim glumcima tako ne čudi i njezin sljedeći uradak koji je ostvarila s dvije slavne i cijenjene glumice. No, kombinacija je iznenađujuća – radi se o Zoe Saldana koja u videospotu glumi i Julianne Moore, koja je narator u videospotu.

Videospot za pjesmu ‘Free Me’ je dio kampanje #endHIV i radi se o baladi čiji je video režirao Blake Martin. Juliane Moore uvodi lik Zoe Saldane kao ?majke, kćeri, prijateljice koja će saznati da HIV preuzima njezino tijelo i da će se virus prenijeti na dijete koje ona upravo nosi’. Nakon tog uvoda Zoe Saldana predstavlja lik koji prolazi sve ono što se desi nekome nakon što sazna tu stravičnu dijagnozu i vijest – sram, očaj, podršku i povezanost s drugima. Do kraja videospota Zeo Saldana preuzima kontrolu nad sobom.

#endHIV

Sva zarada od kupnje pjesme ‘Free Me’ ide u humanitarnu akciju #endHIV i Abzyme Research fundaciju, neprofitnu organizaciju koja financira i istražuje pronalazak cjepiva protiv HIV virusa. Od jučer navečer prema srednjoeuropskom vremenu pjesma je dostupna za kupnju.

sia-free-me-starring-zoe-saldana-narrated-by-julianne-moore_9900816-1595_1920x1080

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori