Zašto je ‘You Do You’ autorice Sarah Knight vrlo vjerojatno knjiga 2018. godine?

Zašto je ‘You Do You’ autorice Sarah Knight vrlo vjerojatno knjiga 2018. godine?

Objavu dijeli Teaghan (@teaghanleigh)

You Do You

Punog naziva You Do You (A No-F**ks-Given Guide) how to be who you are and use what you’ve got to get what you want knjiga je koja niti jednog čitatelja ili čitateljicu neće ostaviti ravnodušnim. Naime, autorica Sarah Knight poznata po djelima The Life-Changing Magic of Not Giving a F**k: The bestselling book everyone is talking about (A No F*cks Given Guide), Get Your Sh*t Together: The New York Times Bestseller (A No F*cks Given Guide) i The Life-Changing Magic of Not Giving A F*ck: How to Stop Spending Time You Don’t Have with People You Don’t Like Doing Things You Don’t Want to Do (No F*ucks Given Guide), objavila je svoju novu knjigu i publika ju jednostavno obožava.

Kao što vidite autorica se ne zamara duljinom naslova, a i vulgarnim izrazima. Ova anti-guru spisateljica oslobodila je moć riječi NE i tu moć svesrdno dijeli sa svojim čitateljicama i čitateljima. Nakon dvije knjige o samopomoći koje to zapravo nisu i varijantom jedne od njih, Sarah Knight se vratila s knjigom čija je poruka jasna odmah iz naslova. Biti svoj trebalo bi biti najlakša stvar na svijetu, no to je sve teže i teže u današnjem svijetu očekivanja – bilo privatnih, emotivnih ili poslovnih. Sarah donosi pravila koja će svima pomoći u ostvarenju pravog sebe i to od karijere, financija, odnosa, ljubavnih i prijateljskih, obitelji, zdravlja… kada zatvorite knjigu – pomislit ćete samo koliko je u pravu.

Spisateljica s čitateljima i čitateljicama dijeli svoja najneugodnija iskustva i greške i uči vas kako naučiti iz njezinih. Ili barem iz svojih. Ovo je knjiga koju će mnogu poželjeti čitati i imati uz sebe tijekom sljedeće godine. Nisu ju bez razloga Vogue, Guardian, Sunday Times i Observer prozvali jednostavno – genijalnom.

Objavu dijeli Ange (@ange_thorne)

Učitati još
Zatvori