Vodimo vas na ‘La La Land’

Vodimo vas na ‘La La Land’

 'La La Land'

‘La La Land’

U četvrtak navečer, 5. siječnja, u CineStar kinima počinje se prikazivati jedan od najiščekivanijih filmova ove zime -‘La La Land’.

Film već sada slovi za miljenika publike i kritike te ima sedam nominacija za Golden Globes, a nije zgorega za podsjetiti se da režiser Damien Chazelle stoji iza nagrađivanog filma ‘Whiplash’.

U filmu uloge imaju redom odlični glumci – Ryan Gosling, Emma Stone, Rosemarie DeWitt i John Legend. Gosling igra jazz glazbenika koji se zaljubljuje u glumicu u usponu (Emma Stone), nakon čega uslijedi prava ljubavna romansa sa zapletom. Radnja filma smještena je u Los Angeles s naglaskom na atmosferu zlatne ere Hollywooda koja pršti romantikom kakva se ne viđa svaki dan.

'La La Land'

‘La La Land’

Dvoje sretnika, u suradnji s CineStar kinima, razveselit ćemo s po dvije ulaznice za film ‘La La Land’ koje mogu iskoristiti od ponedjeljka do četvrtka, zaključno s 18. siječnja u svim CineStar kinima, u svim gradovima, osim Gold Classa. Pošaljite svoje ime i prezime na info@journal.hr s predmetom emaila La La Land, sretnike ćemo objaviti 4. siječnja u 12 sati.

Čestitamo Barbari Vajentić i Maji Koprivić na osvojenim ulaznicama! Provjerite svoje inboxe, donosimo detalje. 

'Lala Land'

‘Lala Land’

 'La La Land'

‘La La Land’

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori