Viška tvrđava Fort George ponovo domaćin Resistance Partyja

Viška tvrđava Fort George ponovo
domaćin Resistance Partyja

2015-07-15 20 53 23 - PW - VIS - 006

Resistance Party

Za sve obožavatelje vrhunske house i techo glazbe i ovog se ljeta sprema prava poslastica. Resistance Party vraća se na otok Vis, 19. srpnja, a na pozornicu 200 godina stare tvrđave Fort George, poznate pod imenom Fortica, stižu Sasha, Nic Fanciulli, RioTGeaR i Roman Nicolai, koji će se publici predstaviti u takozvanoj back to back svirci.

Velški DJ i producent Sasha, može se pohvaliti nominacijom za nagradu Grammy te priznanjem prestižne TOP DJ MAG ljestvice na kojoj je 2000. godine zasjeo na prvo mjesto. Četverostruki je dobitnik nagrade International Dance Music Awards, a vlasnik je i jednakog broja nagrade DJ Awards. Karijeru je započeo davne 1980. prepoznatljivim acid zvukom, a osim nastupima na brojnim festivalima i rezidenciji u kultnom klubu Priviledge na Ibizi, Sasha se može pohvaliti i remixevima za druge glazbenike poput Madonne i The Chemical Brothersa.

by @Philippe Wuyts Photography

Nic Fanciulli je multitalentirani britanski glazbenik koji je proteklih godina brojnim uspješnim projektima obilježio svjetsku dance scenu. Ljetna sezona na Ibizi gotovo je nezamisliva bez ovog svestranog umjetnika koji je protekle dvije godine svojim programom La Familia punio najpoznatiji otvoreni klub Ushuaia. Kao producent house i techno glazbe istaknuo se brojim hitovima, a nominiran je i za nagradu Grammy.

RioTGeaR je ime iza kojeg se kriju dva talentirana DJ-a, Andy Pate i Robert Dale, a koji su na svjetskoj elektroničkoj sceni prisutni već deset godina. Njihovu je glazbu teško svrstati u samo jedan pravac pa je to često mješavina big room, trible i tech house zvuka. Ovaj je zanimljivi dvojac svirao uz bok legendi Carl Coxu na njegovoj svjetskoj turneji što ih je 2013. godine lansiralo na sam vrh svjetske scene. Dvojcu RioTGeaRu će se na pozornici u svirci back to back pridružiti i Roman Nicolai.

by @Philippe Wuyts Photography

20150715_21.09.25_Rudgrcom_1612-2048px

Foto: Philippe Wuyts Photography

Učitati još
Zatvori