Omiljeni zagrebački klub s čak 5 koncerata slavi rođendan

Omiljeni zagrebački klub s čak 5
koncerata slavi rođendan

Letu Štuke

Letu Štuke

Vintage Industrial Bar slavi 5. rođendan!

Vintage Industrial Bar ove godine slavi peti rođendan i za tu prigodu svoji gostima i posjetiteljima pripremio je čak pet dana koncerata. Veliko koncertno slavlje počinje 12. prosinca i nastavlja se svaku večer do 16. prosinca.

Prvi po redu su povratnici u Vintage Industrial, britanske punk/rock legende GBH, koji otvaraju tjedan slavlja, u utorak 12. prosinca i to u sklopu promocije novog im albuma ‘Momentum’ koji izlazi nakon 7 godina studijske pauze.

Perjanica regionalnog tvrdog rapa Smoke Mardeljano službeno će promovirati svoj novi album “Ja repujem” u sklopu Mic Drop programa i 5. rođendana Vintage Industrial Bara! Osim Smokea, aktualni album službeno promoviraju odlični zagrebački Gamacid, dok su tu i zagrebačka hip hop supergrupa i čuvari Kvatrića K.R.A.S.T. Na afteru vrti DJ Noki Nole.

Trećeg dana, nakon duže pauze i zadnje svirke u Savskoj 160, vraća se legendarni sarajevski bend LETU ŠTUKE, koji su nedavno izbacili i novi singl ‘Bože zdravlja’ kojim najavljuju novi album, a ovo će ujedno biti i prvo ukazanje pred zagrebačkom publikom na kojem ćete moći dobiti uvid u nove materijale, ali i zguštat na stare hitove.

Četvrtog dana kroz Vintage Industrial Bar proći će kućni bendovi – Debeli Precjednik, Muscle Tribe Of Danger And Excellance, Killed A Fox, Them Moose Rush, Brain Production i prateći DJ program.

Veliki party za posljednji dan rođendanskog slavlja

Finalni dan rođendanske proslave, ujedno će biti i najposebniji za klub. U subotu 16. prosinca održat će se besplatni party u Vintage Industrial Bar gdje će nastupiti naš rođendanski rezident bend Vintage Rock Forces, a uz njih će DJ Frajman ploviti glazbenom povješću do 5 sati ujutro. Ako pročitate između redaka – ‘Grandpa’s Finest’ rođendanski dan čeka vas s pokojim zalogajom te akcijskim cijenama cuge.

Više o koncertima i partyju možete saznati na Facebook stranici kluba.

eszter-biro-129457

Učitati još
Zatvori