Vrijeme je za ušuškavanje u pletene oversized dekice
Vrijeme je za ušuškavanje u pletene oversized dekice

Vrijeme je za ušuškavanje u
pletene oversized dekice

Temperature su već počele padati ispod nule i zima polako ulazi u svoju punu snagu, a tada nam nema draže nego odmarati u toplini doma. Mnogo vremena provodit ćemo na kauču i uz omiljene filmove i serije, ušuškani u mekanu dekicu. Neka ove zime vaša dekica bude ona bude od prave vune, oversize, velika i topla. Ovakve deke pletu se ručno, pa se u tome možete okušati i sami, a ako niste tip za to naručite svoj primjerak od nekog od domaći i regionalnih kreativaca. Vrijeme je za cosy level tisuću.

Wool Essentials

Wool Essentials hrvatski je brend čije su velike deke rađene od merino vune već godinama omiljeni zimski dodatak svakom domu. Mogu biti i idealan poklon ispod bora, vama dragoj osobi, ako ih naručite na vrijeme.

Voona.Design

Voona.Design je brend iza kojeg stoji dizajnerica interijera Ivona Martinčić koja od sirove vune izrađuje brojne predmete za kućanstvo pa tako i ove oversized dekice. Pletenje ju opušta, dođe joj kao vrsta meditacije, a rezultat je na kraju fantastičan.

Woolnia

Ovaj srpski brend već je nekoliko godina sinonim za velike, mekane i tople deke od merino vune. Koriste 100% prirodne materijale, sve je ručni rad, a ovaj obiteljski biznis pletenju se potpuno posvetio. Osim dekica potražite i druge njihove proizvode.

SLEEPY • Chunky Knits

Ovaj slovenski brend također se može pohvaliti kvalitetnim pletenim proizvodima od kojih su nama, ovoga puta, dekice najatraktivnije. Cosy, minimalistički mekano.

World of wool

Na ovom Instagram profilu, osim dekica potražite šalove, kape i brojne druge dodatke od najmekše merino vune.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori