Obožavamo vreće za pospremanje rublja domaćeg brenda Dillema Posters 
Obožavamo vreće za pospremanje rublja domaćeg brenda Dillema Posters 

Obožavamo vreće za pospremanje rublja
domaćeg brenda Dillema Posters 

Dobra rješenja koja nam svakodnevno pomažu u pospremanju ponekad je teško naći. Trebamo zadovoljiti sve kriterije od praktičnosti i funkcionalnosti pa do estetske prihvatljivosti. Kada naiđemo na ona koja obuhvaćaju sve, ne možemo sakriti sreću. Upravo su takve ove vreće za pospremanje rublja domaćeg brenda Dillema Posters. 

Vreće za pospremanje rublja 

Obostrana vreća za rublje čvrsta je, dugotrajna i dovoljno velika da pospremi i veće količine rublja (u nju stane do 25 kg odjeće). Vreća je super korisna i jednostavna za korištenje, eco-friendly i u potpunosti proizvedena u Hrvatskoj. Dolazi u dimenzijama 70 cm x 50 cm, a napravljena je od dvoslojnog čvrstog kraft papira. Vreće. Koštaju 130 kuna, a dostava je besplatna. 

Dillema Posters 

Dillema Posters nastao je u prosincu 2014. od strane Eme Juretić i njezinog partnera Ivana Dilberovića. 

“Ideja se rodila u 15 minuta slobodnog vremena i nešto sitno kuna koje smo tog dana odlučili uložiti u pokretanje Dilemme. Da ne ispadne da je sve bilo easy peasy, odmah nakon toga je uslijedio period u kojem nam je ured postao drugi dom.” – kažu iz Dilleme.

Danas okupljaju talentirane umjetnike i kreativce iz Hrvatske. Imaju najdivnije suradnike, vlastitu proizvodnju i, najvažnije od svega, brend kojem veliki broj ljudi vjeruje. Osim online shopa i distribucijske mreže diljem Hrvatske, proširili su se i na američko tržište – njihovi proizvodi krase online police najvećeg američkog dućana za uređenje interijera Wayfair te onog specijaliziranog za djecu, Project Nursery.

Učitati još
Zatvori