Pogledajte virtualnu izložbu našeg poznatog modnog fotografa Šime Eškinje

Pogledajte virtualnu izložbu našeg poznatog
modnog fotografa Šime Eškinje

Ovaj mjesec virtualna Galerija Omnibus uvodi vas u crno bijeli svijet žena kako ih vidi Šime Eškinja, jedan od najboljih modnih fotografa u Hrvatskoj. Na njegovim fotografijama i vi ćete vidjeti žene koje su istovremeno bezvremenske dive i krhke heroine.

I dok u stvarnom svijetu ništa nije stvoreno da traje, nego da diktira brzi život, brzu modu, prodaje mladost, uvijek nove snove i iluzije, traje stvarna ljepota i unutarnja snaga žena. Zato je ova je izložba virtualni užitak u fantaziji toliko stvarnoj da vjerujete u glamurozni život čak i u ovom vremenu, da ste dio njega makar i u idealističkoj verziji stvorenoj unutar kadra.

Gotovo da nema poznatih žena u Hrvatskoj koje nisu stale Šimi pred objektivi, a vjerujemo da nema žene koja to ne bi voljela zbog osobne znatiželje i trajne uspomene. Eškinja je majstor koji vješto hvata onaj trenutak gotovo božanske ženstvenosti koji tinja u svakoj ženi, čak i kad ih prikazuje ne ostavljajući mjesta mašti.

I dok Šime trenutno živi na amsterdamskoj adresi, nakon što je radio i izlagao u Parizu, Londonu, Los Angelesu, umjetnost svoj novi dom gradi u virtualnoj sferi, na adresi Galerije Omnibus. Iza Omnibusove VR galerije stoji kreativna energija i dva desetljeća iskustva HZSU umjetnika, profesionalnih fotografa, poslovnih partnera i polovice osnivačkog tima Omnibusa, Siniše Uštulice i Igora Šelera.

Prva hrvatska virtualna galerija namijenjena je demokratizaciji umjetnosti dostupne svima te živi simultano kao arhiv i prodajna galerija u kojoj se eksponati mogu kupiti u fizičkom obliku uz garantirano male serije, certifikate i poštovanje najviših standarda printa i reprodukcije.

Virtualnu izložbu Šime Eškinje pogledati možete ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori