Ususret Uskrsu pripremili smo best of dosadašnjih ideja hrvatskih Insta kreativaca
Ususret Uskrsu pripremili smo best of dosadašnjih ideja hrvatskih Insta kreativaca

Ususret Uskrsu pripremili smo best of dosadašnjih ideja hrvatskih Insta kreativaca

Uskrs je bliže nego što mislimo i u svima nama se budi onaj kreativni dio. Polako ćemo početi uređivati naše domove u skladu s proljećem i blagdanskim ugođajem. Kao i svake godine inspiracija su nam hrvatski Insta kreativci. Na jednom mjestu okupili smo najbolje ideje od prošlih godina prije nego krenu ovogodišnje. 

Cvjetni zec, lulu art flower

Matija Hiršman koja vodi Instagram profil lulu art flower redovito nas inspirira svojim cvjetnim dekoracijama i raznim ukrasnim aranžmanima. Ususret Uskrsu podijelila je s nama nekoliko kreativnih ideja kako izraditi predivne ukrase i uskršnje dekoracije. Krenite već danas i do Uskrsa svaki dan izradite po jedan. Na linku pogledajte cijeli postupak. 

Uskršnji vjenčić, Škare i makaze

Predstavljamo zanimljivi uskršnji vjenčić koji je izradila Emilija, kreativka koja stoji iza Instagram profila Škare i Makaze. Iako su pisanice, pilići, zečići i drugi uskršnji motivi uobičajeni u dekoracijama ovih dana, Emilija se voli poigrati malo drugačijim detaljima, a za svoj uskršnji vjenčić odabrala je zelenilo i cvijeće. Sve su to ionako simboli proljeća, a raznolikost aranžmana ionako je uvijek odraz stila. Poigrajte se s materijalima koje već imate kod kuće, iskoristite ono što vam priroda daje i ovog Uskrsa budite održivi i zeleni. Na linku pogledajte cijeli postupak.

Jaje od gipsa,  just.a.val

Jaje od gipsa osvojilo je Instagram prije nekoliko godina, a svakog Uskrsa ga pokušavamo rekreirati. Valentina šestan koja stoji iza profila na ovom linku objašnjava kako da se upustite u ovu kreativnu avanturu. 

Viseće pisanice, Ana Dobrinčić 

Ana Dobrinčić na svom je Instagram profilu podijelila i savjete kako napraviti ukrase za uskrsnu granu u obliku visećih pisanica. Kako? Pročitajte na linku. 

Malo drugačije pisanice, slakipalaki

Na Instagram profilu slakipalaki, pronašli smo još jedan fora način kako ove godine ukrasiti pisanice. Na ovakav način dobit ćete drugačija i efektna jaja, a zabava za najmlađe pri ukrašavanju je zagarantirana. Ovdje potražite postupak.

Učitati još
Zatvori