Najljepše uskrsne dekoracije dolaze s potpisom Marinski Heartmades
Najljepše uskrsne dekoracije dolaze s potpisom Marinski Heartmades

Najljepše uskrsne dekoracije dolaze s
potpisom Marinski Heartmades

Bliži nam se Uskrs, a to znači da su pripreme za blagdane u punom jeku. Osim što smo počeli razmišljati o receptima koje ćemo pripremati za blagdanski stol, veliku ulogu igraju i uskrsne dekoracije. Neke od najljepših i ove smo godine pronašli kod omiljene hrvatske keramičarke Marine Marinski, koja stoja iza brenda Marinski Heartmades.

Uskrsne dekoracije koje ćete poželjeti u svom domu

Kad govorimo o uskrsnim dekoracijama, ove godine naglasak je na ukrasnim i tek propupalim proljetnim granama, koje se stavljaju u dekorativnu vazu i zatim obogaćuju visećim detaljima. U tu priču baš se savršeno uklapaju Marinski ukrasi.

Prepoznaljive ptičice oslikane su proljetnim motivima, što ih čini idealnima za uskrsne dekoracije. Dolaze i u oblicima uskrsnih pisanica, ali i preslatkih cvjetića. Vaza, par proljetnih grana i viseći Marinski ukrasi su sve što vam treba kako biste dekorirali svoj blagdanski stol.

 

privjesak

Osim uskrsnih dekoracija, Marinski ima i divne držače za jaja. U obliku cvijeta te u nekoliko nježnih pastelnih nijansi uklopit će se u svaki blagdanski stol. Držači su trenutno na popustu i većina ih je već rasprodana, ali u webshopu možete pronaći još dva konada pa je požurite ako ih želite uhvatiti po sniženoj cijeni.

Držače za jaja, uskrsne dekoracije, ali i ostale proizvode brenda Marinski Heartmades možete kupiti ovdje.

Foto: Marinski Heartmades

Učitati još
Zatvori