Francuski Up up up Studio je savršen spoj dizajna i umjetnosti
Francuski Up up up Studio je savršen spoj dizajna i umjetnosti

Francuski Up up up Studio je savršen
spoj dizajna i umjetnosti

Francuska je zemlja koja nas inspirira samim svojim postojanjem, a kada je riječ o umjetnosti i dizajnu teško što može nadmašiti njezin šarm. Volimo francuski stil jer odiše jednostavnošću, elegancijom i autentičnošću. Često su nam Francuskinje inspiracija u modi, njihova gastronomija u našoj svakodnevici, a estetika življenja nepresušan izvor ideja. Tako je i u interijerima, točnije dizajnu istih.

Moderno s retro prizvukom

Up studio jedna je od zanimljivijih radnji na koju smo naišli tražeći inspiraciju francuskih dizajnera. Njihov pristup tekstilu, materijalima, bojama i generalno dizajnu tapeciranih predmeta, oduševio nas je. Kombinacija boja i oblika svojim asimetričnim i ponekad simetričnim linijama daje pomalo retro štih, a opet je sve toliko moderno. U kombinaciji s pomno dizajniranim drvenim ili metalnim dijelovima čini jedan sklad kakav bez problema možemo zamisliti da funkcionira u svakom modernom interijeru.

Namještaj za odvažne klasičare

Iako na prvu ne djeluje kao nešto bi odabrali klasičari ili ljubitelji minimalizma u interijeru, drugi pogled nas uvjerava. Naime, često kombinacija boja ili oblika na ovim komadima jastučića savršeno doprinosi skladu interijeru koji primjerice može biti u jednoj boji. Retro oblici stolaca, fotelja i sofa savršeno pristaju i u moderne minimalističke interijere, a ovi jastučići ili pak tkanina u okviru kao umjetničko djelo na zidu savršen su detalj koji obara s nogu. Cijelu priču ovoga brenda kao i sve njihove proizvode možete potražiti na njihovom webu.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori