Unikatna keramika brenda sestre.handmades
Unikatna keramika brenda sestre.handmades

Unikatna keramika brenda sestre.handmades

Unique ceramics for unique people moto je brenda sestre.handmades i mi se definitivno možemo složiti. Podržavamo razne lokalne i regionalne kreativce, pogotovo one koji se bave keramikom koju želimo u našem domu. Osim šalica, tanjurića i žličica ovaj brend izrađuje i keramički nakit. Tako u svakodnevnim, ali i posebnim situacijama, možete nositi mala umjetnička djela svaki dan. 

sestre.handmades 

Njihove radove često smo mogli primijetiti na raznim sajmovima kreativaca i tako su nam i zapeli za oko. Razne geometrijske linije i točkice, motivi iz prirode, gdje često prevladavaju ribe, vraćaju nas u djetinjstvo, ali na neki moderniji i sofisticiraniji način. Često eksperimentiraju s podlogom pa tako njihove, sada već prepoznatljive, uzorke možemo pronaći i na platnenim torbama, ali i otkačenim šarenim naušnicama. Originalni ručni radovi nastaju s puno ljubavi i predanosti, pa je i u tome njihova posebnost. 

Poklonite sebi nešto od sebe 

Iako volimo poklanjati drugima, često zaboravljamo da male stvari koje učinimo same za sebe mogu imati veliki pomak u tome kako se svakodnevno osjećamo. Nekada su to samo obični rituali poput ispijanja kave ili pripreme za izlazak, pa zašto ih onda ne učiniti još bliskijima nama samima. Malim detaljima možete si uljepšati svakodnevicu, stoga krenite od sitnih, ali bitnih koraka. Možda među ovim brendom pronađete neki predmet koji će vam svaki dan učiniti malo ljepšim, ipak se od toga sastoji život. 

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori