Dvije umjetnice čije radove obožavaju dizajneri interijera

Dvije umjetnice čije radove
obožavaju dizajneri interijera

Divni radovi koji savršeno sjedaju u interijere

Lijepi i pomno uređeni interijeri bez umjetničkih djela i dizajnerskih detalja kao da su njegovano i paženo tijelo, no bez duše. Umjetnost je ono što oplemenjuje prostor i što na kraju unosi dušu i karakter u prostor. Tako smo otkrili dvije suvremene umjetnice čija likovna djela fantastično sjedaju u moderne, minimalističke prostore, a neka su bila upravo šlag na torti boho, skandi i čak modernistički uređenim interijerima.

Bobby Clark

Djela Bobby Clark prva su nam zapela za oko. Jednostavne geometrijske forme, no nježnijeg, oblog oblika u svim nijansama tople smeđe boje, crvene, žute i ponekad sive prekrasno funkcioniraju na velikoj bijeloj uokvirenoj plohi. Njezino obrazovanje koje uključuje dizajn, tekstil, umjetnost i umjetnost daje joj moć da sveobuhvatno vidi djelu i u prostoru u koji ga je namjenila. Minimalizam njezinih djela nenametljivo savršeno funkcionira i u prostorima koji su zapravo posve drugačije uređeni. Kao da njezini formati daju prostoru da diše! Više informacija o njezinim djelima možete naći na bobbyclark.com.au.

A post shared by Bobby Clark (@bobbyclark____) on

Christiane Spangsberg

Danska umjetnica čiji portreti su sušta suprotnost radovima Bobby Clark. Dok Bobby potpisuje geometrijske minimalističke forme u toplim bojama, Christiane jednim potezom, tj. jednom linijom kreira ekspresivne portrete . Njezina obrisna linija postaje i ono što čini cijeli rad. Upravo zbog te nenametljivosti radova, a koji istovremeno pričaju detaljnu i ponekad kompliciranu priču, interijeri ih jako vole! Njezine radove detaljno možete pogledati i na christianespangsberg.com

Foto: bobbyclark____christianespangsberg

Učitati još
Zatvori