U unika:k web shopu pronađite unikatnu ručno rađenu keramiku svjetskih i domaćih kreativaca

U unika:k web shopu pronađite unikatnu ručno rađenu keramiku svjetskih i domaćih kreativaca

https://www.instagram.com/p/CADwHWJhhf9/

U unika:k fantastičnom web shopu pronaći ćete originalne primjerke keramika raznih kreativaca širom svijeta. Među njima je i keramika Marinski Heartmades naše poznate kreativke Marine Marinski. Zavirili smo malo na njihov Instagram i pronašli neke naše favorite.

Unika:k keramike

Kava je definitivno boljeg okusa ako je pijemo iz dobre šalice. Dizajneri i kreativci diljem svijeta svakodnevno izbacuju nove keramike i scena je poprilično jaka. Za svjetskim dizajnom ne zaostaje ni Hrvatska a mi redovito pišemo o novim jakim snagama ove scene. No, nekad je teško popratiti što ima novo sa svih strana pa nam je tako jedno od omiljenih mjesta na koje volimo zaviriti Instagram profil web shopa unika:k keramike. Ondje možete pronaći nove primjerke dizajnera širom svijeta i naručiti svoje šalice u kratkom roku. Svi predmeti u ovom web shopu ručno su rađeni, unikatni i svaki iza sebe ima priču. Šalica nije samo šalica. Pogotovo ako ju koristimo i nekoliko puta na dan. Ljubavlju rađeni predmeti u konačnici nose neku svoju priču iza sebe i to je upravo krajnji cilj promocije ručno rađene dizajnerske keramike.

I marinski Heartmades među svjetskim kreativcima

Marina Marinski svojim keramičkim posudicama, vazama i šalicama svakodnevno nas iznova iznenađuje svojom vizijom obrade keramike. Pastelne boje, minimalistički uzorci, nepravilne veličine – sve to odlikuje njezine radove, a svaki novi, iako je različit, izgleda točno kao da pristaje uz sve ostale dosad izrađene predmete. Zavirite s nama na ovaj Instagram profil i izaberite svoj primjerak.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori