Trika predstavila novu kolekciju namještaja i rasvjete koja nas je osvojila
Trika predstavila novu kolekciju namještaja i rasvjete koja nas je osvojila

Trika predstavila novu kolekciju namještaja
i rasvjete koja nas je osvojila

Trika, poznato mjesto za sve one istančanog ukusa i omiljena zagrebačka adresa arhitekata, jučer je u showroomu Studija Brigada u Centru Kaptol predstavila novu kolekciju namještaja i rasvjete renomiranog danskog brenda &Tradition.

trika nova kolekcija
trika nova kolekcija
trika nova kolekcija

Predstavljanje kolekcije i izloženi kultni komadi poput naslonjača X i Wulff, visilice Flowerpot, lampe Tripod, okupili su brojne domaće dizajnere, arhitekte i ljubitelje estetike.

Predstavnica brenda &Tradition Regina Birkemsoegaard održala je prezentaciju o  brendu i novoj kolekciji koja na pročišćen minimalistički način pridodaje udobnosti prostora, ne opterećujući ga. Nova kolekcija ostaje vjerna skandinavskom duhu, a zadržava i za brend specifične materijale, boje i završne obrade.

Kolekcija, osim kultnih relansiranih komada uključuje nove sofe, stolove i stolce, stoliće, kolica, lampe, čaše, zdjele i poslužavnik.

Svi ljubitelji dobrog dizajna koji su propustili ovu priliku, mogu doći u Trikin radni i izložbeno-prodajni prostor koji se nalazi na adresi Preradovićeva 34, u Zagrebu i upoznati se s predstavljenim novitetima. Vlasnice popularne Trike su Marija Gale i Anja Filipec, a zastupaju proizvođače namještaja i opreme čija su imena sinonim za kvalitetu, udobnost i dizajn u svim cjenovnim razredima i za sve vrste prostora.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori