Thinking minds je Instagram profil koji tako savršeno barata riječima
Thinking minds je Instagram profil koji tako savršeno barata riječima

Thinking minds je Instagram profil koji
tako savršeno barata riječima

Riječi su itekako velika konekcija između našeg unutarnjeg i vanjskog svijeta. Upravo zato neke su toliko moćne i snažne da mogu pokrenuti čitav niz naših reakcija, probuditi salvu emocija, odrediti budućnost i pomiriti prošlost. Iz tog razloga volimo umjetnike koji dobro barataju riječima. Thinking minds Instagram je profil kojeg nam algoritam sada već besprijekorno namješta, jer nam dnevna doza ovih misli, mudrosti, stihova i izraza uvijek dobro “legne”.

Riječi kao alat

“Pjesnici su čuđenje u svijetu”, pisao je Antun Branko Šimić. “Jezik nema kosti, ali dovoljno je jak da slomi srce. Stoga, budite oprezni sa svojim riječima.” – poslovica je nepoznatog autora, a “Jedna ljubazna riječ može nekomu promijeniti cijeli dan.” Nekako ustaljena istina koju smo spoznali svi. Vjerojatno zbog samog shvaćanja riječi kao najvažnijeg kanala koji spaja ono unutarnje u umjetniku s vanjskim svijetom, ta mala, naoko beznačajna nakupina slova ima itekakav utjecaj na nas i život oko nas.

Thinking minds

Svakodnevne situacije misli i emocije izrečene najjednostavnijim rječnikom ono su što jedne riječi odvajaju od drugih. Umjetnici koji u toliko malo mogu reći toliko mnogo doista su vješti majstori. Možemo ih viđati doista posvuda, ali ovom internetskom umjetniku, uvijek se rado vraćamo. Uživajte i vi, jer znamo da će vam nešto zapeti za oko što će vas svakodnevno “tjerati” da navraćate na ovaj Instagram profil.

Učitati još
Zatvori