Take me home: Radovi hrvatskih dizajnera na jednom mjestu

Take me home: Radovi hrvatskih
dizajnera na jednom mjestu

Volite hrvatski dizajn i tražite neku sitnicu za sebe ili idealan poklon? Navratite u Take me home. Ovaj preslatki gift shop smješten je u srcu Zagreba, u Tomićevoj 4.

https://www.instagram.com/p/B2rF20thi7v/

Take me home gift shop

Shop je nastao iz ideje da se na jednom mjestu okupe kvalitetni proizvodi hrvatskih dizajnera i kreativaca koji će omogućiti brojnim Zagrebačkim posjetiteljima da kao uspomenu kući ponesu lokalno proizvedene ili ručno izrađene uporabne predmete koji će ih podsjećati na Hrvatsku u najboljem mogućem svjetlu. U Take me home dućanu smatraju da je dobar hrvatski dizajn najbolji hrvatski suvenir. Tako u njihovoj ponudi možete pronaći proizvode poznatih, višestruko nagrađivanih hrvatskih dizajnera. Možete pronaći i proizvode mladih dizajnera i kreativaca u usponu.

Briga o okolišu

Brinemo se o okolišu tako što dajemo prednost proizvodima izrađenim od ekoloških, recikliranih ili reciklirajućih materijala, potičemo dizajnere da uključe brigu u okoliš u dizajn svakog proizvoda, koristimo vrećice od reciklirajućeg papira, smanjujemo i recikliramo ambalažu za slanje dostavom, recikliramo otpad, koristimo ekološka sredstva za čišćenje i ekološke žarulje za osvjetljenje poslovnog prostora, kažu iz shopa. Vlasnica trgovine, Ranka Grgić Posavec dobila je nagradu Women in Adria za najbolju mikro poduzetnicu 2016. godine, a o njima su uspješno pisali New York Times, The Times, Australian Financial Review i brojne druge novine.

Učitati još
Zatvori