Stolnjak je novi art sajam u gradu
Stolnjak je novi art sajam u gradu

Stolnjak je novi art sajam u gradu

Već dobro poznatom Dronjak buvljaku, sada se pridružuje još jedan odličan event super naziva Stolnjak. Četvrtu godinu za redom, buvljak Dronjak okuplja veliki broj ljubitelja second hand i vintage komada, a sada je dobio i “mlađeg brata” po imenu Stolnjak. Radi se o art sajmu koji je posvećen domaćim dizajnerima, rukotvorcima i obrtnicima, a premijerno izdanje održava se ove subote, 27. travnja u Figa Gardenu u Gundulićevoj ulici u Zagrebu.

Od 11 do 17 sati, skriveno gradsko dvorište u Gundulićevoj 39 pretvara se u umjetničko središte na kojem možete pronaći jedinstvene komade za vaš dom i handmade dodatke koji će upotpuniti vaš outfit. Evo tko nas sve čeka na sajmu.

stolnjak7

Koshmar Design

Koshmar Design svoje proizvode izrađuje od stoneware gline na kolu te ih pretvara u prekrasan nakit, šalice i lampe.

Koshmar

Minerva by Jelena Fogec na stol donosi minimalistički i reljefni nakit od mjedi, srebra i bakra inspiriran morem, suncem i Mediteranom.

stolnjak10
stolnjak9

Dadushka u svojoj kolekciji ima ručno rađeni nakit od reciklirane kože, a poseban je po kul kombinacijama boja, uzoraka i oblika.

stolnjak4
stolnjak3

Triptih je brend koji na stol donosi tri vrste proizvoda – oslikane tegle za cvijeće, vezice za naočale i ilustracije za interijer, a sve ih povezuju šarene boje i apstraktni oblici.

stolnjak19
stolnjak17.jpg
stolnjak18

Džaaks se bavi izradom torbi i modnih dodataka jednostavnih geometrijskih oblika koji povremeno izlaze iz uobičajenih gabarita – što oblikom, što kombinacijom boja.

Dzaaks & Inestetik
stolnjak5

Olofka prenosi svakodnevne detalje u vesele ilustracije koje možete objesiti na zid ili pronaći na notesima, torbama i drugim korisnim predmetima.

stolnjak15
stolnjak14

Nek’Si je brend nakita koji spaja estetiku i funkcionalnost izradom naušnica od pleksiglasa koje su inspirirane osnovnim geometrijskim oblicima i arhitekturom.

stolnjak13
stolnjak11

ČIKN Handmade Thingies obuhvaća nakit, magnete, svijećnjake i dekorativne predmete od keramike kojima slatke i zabavne ilustracije daju poseban šarm.

stolnjak2
stolnjak1

Službeni event pronađite na linku, a novosti vezane za ovaj art sajam možete pratiti na Stolnjak Instagram profilu

Foto: Promo

Učitati još
Zatvori