Štand.hr je platforma koja okuplja hrvatske kreativce

Štand.hr je platforma koja
okuplja hrvatske kreativce

Mozaik – ruksak od recikliranih plastičnih vrećica by LUDABABA

Štand.hr je marketplace na kojem hrvatski proizvođači i rukotvorci u vlastitoj web trgovini prodaju unikatne proizvode izrađene u Hrvatskoj te ih prodaju tisućama kupaca diljem Hrvatske. Ova genijalna na jednom mjestu okuplja hrvatske kreativce što uvelike olakšava njihovu komunikaciju s potencijalnim kupcima. Ova hrvatska inačica popularne svjetske platforme ETSY oduševila nas je na prvu pa smo već pronašli neke nove omiljene proizvode.

Domaći kreativci

Kupovati hrvatsko i podržavati domaće dizajnerske brendove iznimno je važno pogotovo u ovim okolnostima kada su mikro poduzeća, obiteljske radinosti i obiteljski obrti stavljeni pred velike financijske kušnje zbog aktualne situacije. Navikli smo radove svjetskih kreativaca tražiti na popularnoj platformi ETSY, no sada na jednom mjestu možemo pronaći i one hrvatske. Stranica je podijeljena u nekoliko kategorija kako bi nam potraga bila što jednostavnija, a posebnost je i što možete istražiti i osobe koje stoje iza brendova.

Makrame by Fantea

Unikatni proizvodi

Na štand.hr se prodaju proizvodi koji se u potpunosti ili većim dijelom izrađuju u Hrvatskoj, ručno ili uz pomoć jednostavnog stroja. Najčešće je riječ o unikatnim proizvodima koji su izrađeni ručno. Nakit, zidni ukrasi, keramika, odjeća, torbe i modni dodaci samo su neki od proizvoda koje možete istražiti. Na platformi provjeravaju svaku prijavu kako bi se osigurali da grade tržište istinskih unikatnih proizvoda u koju se korisnici mogu pouzdati i na koju se zanatlije mogu ponositi. Kako postati prodavač saznajte ovdje.

Atelier Ceramic
Kamena vaza by Galerija Jakšić
Ruksak by Zmajevna

Foto: Štand.hr, Facebook

Učitati još
Zatvori