Ovaj shop nudi sve što ćete ikad trebati za otkačene detalje u interijerima
Ovaj shop nudi sve što ćete ikad trebati za otkačene detalje u interijerima

Ovaj shop nudi sve što ćete ikad trebati za
otkačene detalje u interijerima

Detalji u interijerima su, složit ćete se, sve. Od printeva na zidovima, slika, namještaja, vaza, ukrasnih predmeta pa čak i teglica za biljke – je važno kao biste prostoru udahnuli vlastiti vibe. Kako smo naravno u konstantnoj potrazi za nekim ludim i otkačenim detaljima, tako nam je za oko zapeo SICKHAUS shop koji nudi upravo takve predmete. 

SICKHAUS shop 

Brend je nastao prošle godine, a već je svojim zanimljivim predmetima osvojio Instagram. Cilj je, kako kaže ekipa koja stoji iza svega, da za svoj dom nabavite detalje koji će u njega unijeti dozu autentičnosti i otkačenosti i podići ga na potpuno novu razinu. Bilo da opremate stan ili poslovni prostor, ili možda samo želite dragoj osobi pokloniti nešto zanimljivo i neobično – ovaj shop je definitivno prava adresa za to. 

Pronađite neobične detalje i unesite malo šarenila u svoj interijer

Nama su se posebno svidjele varijacije na disko kugle. Od ukrasnih disko gljiva pa do teglica za cvijeće koje će definitivno posebno izgledati kada ih obasjaju zrake sunca. Super su nam i tepisi te razne skulpture, kao i art printevi, a nikoga neće ostaviti ravnodušnim bluetooth zvučnik u obliku gramofona. Dostavljaju po cijelom svijetu, a super stvar je i da nude popust na prvu narudžbu. 

Učitati još
Zatvori